Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 błękitna toń otula serce marzeniem ogrzane w cieniu palmy spoczywa oczy wpatrzone w nadzieję uwieńczoną radosnym pocałunkiem idea pnie sie ku górze dostrzec można nad jej stromym zboczem mchem przysłonięty uśmiech [sub]Tekst był edytowany przez Maria Anonym dnia 06-05-2004 12:19.[/sub]
Coolt Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pozytywnie, jak zagadnienie ;) Ale uważam,że tekst zaniedbany: słońcem ogrzana po co taki wielo,wielokropek ;)? Jak chcesz mieć jakiś 'bufor' pomiędzy całym tekstem a ostatnim wersem, to lepiej go wyróżnić w inny sposób,np. mchem przysłonięty uśmiech Oczywiście nie jestem żadnym autorytetem, piszę jak mi się wydaje :) Pozdrawiam Coolt [sub]Tekst był edytowany przez Coolt dnia 04-02-2004 19:12.[/sub]
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Hay Coolt,oczywiscie ze masz racje,dziekuje. M+A
Coolt Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tylko nie bierz sobie tak wszystkich moich sugestii do serca, bo często są błędne ;) Ale cieszę się,że coś mogłem pomóc :) Pozdrawiam raczkujący poeta Coolt
Zbigniew Wilk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zaczynałem się wznosić w urlopowym nastroju, dlaczego zasłoniłąś to mchem, choć fragment nieodzowny przyrody to jednak zasłonił Twój uśmiech, który chciałoby się zobaczyć, choć dostrzec
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skad wiesz ze moj(`?´) M+A
Krzysztof Butkiewicz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Lekki i przyjemny... nawet zatrzymał na dłużej ^_^ Co do ostatniej strofy bardziej bym ją widział jako mchem przysłonięty uśmiech ... a to za sprawą dwóch rzeczy... po pierwsze nie lubie kiedy strofa składa się z jednosłownych wersów... po drugie zbędne jest aż takie wyodrębnianie tejże części (Moja prywatna, wybitnie subiektywna opinia :P) ponieważ sam jej przekaz wystarczająco ją zaznacza... Ale wiersz na tyle przyjemny i dopracowany, że szybkim krokiem wędruje do ogrodu ulubionych :) Pozdrawiam Krzysiek [sub]Tekst był edytowany przez Krzysztof Butkiewicz dnia 16-02-2004 23:38.[/sub]
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Juz sie robi Krzysiu!dzieki, mnie tez sie tak bardziej podoba. widze ze nie opuszcza cie poczucie humoru"szybkim krokiem wedruje do ogrodu...." fajnie sformulowane,kupuje to(°^°) pozdr,M+A
Weronika Helena Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No troszkę zwykłe... Chociaż... Nie no w sumie mnie się podobało. Nie zrobił na mnie ogromnego wrażenia ale coś pozostawił... wspomnienie lasu i trochę nadziei. dzieki :) Weronika
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tez dobrze (:
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ups [sub]Tekst był edytowany przez Maria Anonym dnia 06-05-2004 12:18.[/sub]
Dorota Otka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Inne twoje wiersze bardziej mi się podobały. Ten jest dobry, uśmiech mchem zasłonięty bardzo mi sie podoba, twoje postrzeganie swiata jest mi bardzo bliskie :). Tutaj najbardziej tytuł mi nie pasuje - moze przez te wykrzykniki :). Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wierszyk moze być... jednak tytuł zupełnie mi nie podszedł, zalecałbym modyfikację tegoż. pozdrawiam Mario serdecznie
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziekuje wam Otka i Michale za komentarze, tytul coz moze wam nie pasowac, zalezny od interpretacji wiersza (: to stary wiersz i wtedy tak czulam, nawet gdybym chciala tytulu nie mozna chyba zmienic ,bo jak? pozdr, M+A
Rekomendowane odpowiedzi