kyo Opublikowano 25 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 w migawce dogasa słońce, przysypia kolejka do promu jeszcze czas zawrócić - rzucą cumy i ruszą zardzewiałe turbiny; wydostańmy się stopy w glinie, w kieszeni funty; może polubisz królową i jej posiadłości - wapienne nadbrzeże seven sisters. resztki sprzątnie wiatr, odciśniemy pięty na piasku, tylko powiedz szczerze: jak ci tam? to, co pomiędzy zgnije czy mam wybaczyć? - nie odwracasz się, cień wyprzedza kroki
M._Krzywak Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Kunsztownie. Kolejny dobry wiersz z Twojego pióra zresztą... Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 nie powiem że nie skoro tak, tem bardziej że temat bliski sercu pozdrawiam ciepło ES
EWA_SOCHA Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 popraw interpunkcję; klimat wiersza ok, prócz nieszczęsnej interpunkcji nic mnie nie razi; pozdrawiam serdecznie ewamarchewa
kyo Opublikowano 26 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 dzięki serdeczne za poczytanie:) interpunkcji nie zmienie, raz, że nie wiem jak lepiej a dwa, że takie są trendy w nowej poezji interpunkcja jest tam, gdzie autor sobie życzy ;) ale zaproponuj Ewomarchewo Pozdrawiam
EWA_SOCHA Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli to nowy tręd, to ja sugerować nic nie będę; powiem tylko, że ten tręd jest bardzo niekonsekwentny; pozdrawiam ewa
Sunny Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Zapowiada się miło - takim pisaniem nie zobaczysz zardzewiałych turbin w tym statku :) Nie tylko ta publikacja jest wyjątkową pozycją Twojej poezji. Ciepło pozdrawiam :) http://poezjamalowana.blog.onet.pl
Czarna Perła Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 wiersz wprawia w fajny stan duszy...zatrzymuje.... :) serdeczności cz.p.
macte poema Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Zgadzam się - zatrzymuje. Bardzo dobry wiersz. Pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Jasioo, ostatnio się często doczepiam, ale muszę stwierdzić, iż ten tekst jest dobry i nie ma do czego ;) interpuncja - fakt, nietypowa, ale wydaje mi się przemyślana tszymai się Espena Sway :)
kyo Opublikowano 27 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Dzięki wielkie wszystkim czytającym i komentującym:) Pozdrawiam
Nata_Kruk Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 No... muszę szczerze napisać, czuję tą wyspę, dobry tekst, interpunkcja bez zastrzeżeń, jak dla mnie, puenta b. dobra... gratuluję pomysłu,ot co. Pozdrawiam kyo... :)
Rekomendowane odpowiedzi