Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ewuniu jako typowy bliźniak mam dwa oblicza i podobnie jak Ty pragnę aby to mniej smutne ja powróciło w wierszach. Co do procentów to chyba chwila miała ich zbyt dużo, że zaszumiało w głowie. Pozdrawiam Leszek :)
Opublikowano

Sokratexie nie nadążam za Twoimi myślami. Co do blasku to raczej rozświetliłby motyla, a odbity od ściany potrafi wytworzyć cień świecy i wyczarowywać z niego znacznie więcej.
Podobają mi się Twoje inspiracje i czyż nie spełnia wiersz swojej roli, jeśli je pobudza? Pozdrawiam Leszek :)
Opublikowano

Panie, coś Pan, to Panu trzeba odróżniać? My sami odróżniamy i tym się wyróżniamy :)

Co Ci powiem, to Ci powiem, ale Ci powiem. Powiedziała Kalinka. Pozdrawiam Cię Kalinko. Leszek :)
Opublikowano

Kalinko u mnie masz zawsze pozwolenie na zmiany, którym się bacznie przygladam. Niestety popatrz jeszcze raz na rytmikę tego co napisałaś. Szczególnie w drugiej strofie zrobiła się wyliczanka i przerzutnia mimowolnie się narzucająca wyszła własciwie nie wiedzieć po co. Wybacz ale nie kupuję, choć tak bardzo bym chciał. Pozdrawiam i tym razem Ty mnie nie utłucz. Leszek :)
Opublikowano

Jimmy juz chyba zmęczony jestem bo nijak nie mogę rozróżnić za, od przeciw. Pozdrawiam Leszek :)

Leszek, ty i tak nie rozróżnisz za od przeciw, bo cała rzecz w tym, by tego nie można było rozróżnić. I w tym bijesz ich wszystkich na starcie, że kunszt twój niedościgły dla wielu...
Pozdrawiam Piast