jacek_sojan Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 miss Norwegii Hong-Kongu Boliwii bez litości dla oczu burzy spokój macho w ludożerczym wyszczerzu oczekuje korony jak czeka się na bilet w przydworcowym kiosku przybyły zza mórz siedmiu zza gór z zaskoczenia i żądają królestwa fleszów jupiterów w oczach płoną przepaście w nich się kłębią demony macho nie jest estetą jest za życia królem bogiem i kapłanem strażnikiem i katem miss Pcimia Łapanowa Węglówki Poręby bez litości dla oczu burzy spokój macho w dziecinnym uśmiechu marzy o koronie szukając przeznaczenia w remizie strażackiej
Roman Bezet Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Napisane ze znawstwem - czyżby z pozycji macho? ;D Cóż winne niewinne miski - taki zawód (żebyż wzwód i korona ;) dyg b
Ewa_Kos Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 No tak. Trzeba dużo wiedzieć, a potem i tak wszystko takie samo - jak nie, to bardzo podobne.Pomysł napisania o tym bardzo ciekawy:))) Pozdrawiam serdecznie:))) EK
jacek_sojan Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Roman Bezet.; ja wiem, że z macho łączy mnie najwyżej machanie gazetą przed natręctwem komarów...bynajmniej nie panienek, a te które znam mają - owszem - koronę na zębie, ale jak wiesz, znam się jedynie na winie i sposobach tracenia czasu przy nim, więc zlituj się i nie dezawuuj faktu, że mnie wzwód zwiódł, bom już zbladł na wsad w zad... "cóż winne misski?" - pytasz...wszak ostatnia strofka podkreśla ich niewinność /czyt. nieskalane myślą czoła/; tak dobrze na moment poczuć się sułtanem... :))) J.S.
jacek_sojan Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Ewa Kos.; u Ciebie zawsze rzeczowo, ale jak wiesz...wie się wszystko po...czasie, i to dotyczy wszystkich, więc jak czytasz - mam dużo współczucia dla missek i dla siebie; :)) J.S.
egzegeta Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Wątek stary, przesympatyczny i wciąż jary i takim pozostanie dopóki w żyłach macho będzie płynąć testosteron ze stosowną dozą krwi:))
Rekomendowane odpowiedzi