Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Dancing King

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Dekaos Dondi Pewne rzeczy są tak proste w swoim skomplikowaniu. Pozdrawiam z uśmiechem! :)
    • @Migrena atam przeceniasz mnie, ale dziękuję pięknie. I się nie gniewam. Dziękuję.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Ridziu Doprawdy intrygujące i teraz zgroza tegoż wydarzenia pożera ciekawość, cóż to doprowadziło profesora Heinricha do tak niespodziewanego zejścia, aż strach pomyśleć jaką treść zawierają owe kroniki miasta.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @huzarc a ja jeszcze myślałem nad tym wierszem i doszedłem do wniosku, że Autor oparł cały tekst na fizyce kwantowej.   poczynając od Big Bangu jako pęknięcia symetrii, poprzez zjawiska typu cos istnieje tylko wtedy kiedy ja na to patrzę .   entropia versus porządek.   "oko Boga" to świadomość ostateczna.   żeby ten wiersz rozczytać jak należy trzebaby zanurzać się w fizykę kwantową a ja takiej wiedzy nie mam.         @Annna2   dobrze.   przepraszam Aniu.   ale fakty są takie, że masz ponadprzeciętną wiedzę, świetną pamięć i niezwykłą inteligencję.   i widać to w Twoich wierszach i Twoich komentarzach.   ja to widzę i podziwiam.   tacy jak Ty niezwykli ludzie bywają wrażliwi na słowa innych.   ja czasami piszę tutaj skrótami myślowymi i   wygląda jakbym powiedział coś czego powiedzieć nie powinienem.   wybacz teraz i daruj jak kiedyś jakimś swoim skrótem wprawię Cię w zakłopotanie.     Aniu.   intencję mam w stosunku do Ciebie zawsze czyste i z dużym szacunkiem !!!!!    
    • @Migrena  to miłe co piszesz, ale proszę nie rób tego więcej Jacku. Nie stawiaj mnie w dziwnej sytuacji. Nie jestem żadnym ekspertem, nie potrafię lepiej analizować, po prostu staram się komentować teksty zgodnie z moim sumieniem( czasem wiarą), wiedzą też, ale też i czuciem. Dzięki
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...