Anna Świderska Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 wyszłam z idioty spod pasa prawdy (która nią nie była) calineczka stała się moją ulubioną bohaterką, zazdrościłam jej większych możliwości ukrycia się przed butem czy mogę być jak wy? wybaczcie! po operacjach zostają blizny dlatego Kochajmy się przy zgaszonym świetle te w środku są okazałe cyganki szepczą: Kochana, piękny uśmiech, ale cierpiąca brzoza, tu gdzie żyję, ma blade listki kocham wojaczkowobez parasola
macte poema Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Wydaje mi się, że to dobry wiersz... moim zdaniem trochę odstaje samo zakończenie.
Marian Koń Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiersz jakiś taki chyba za trudny dla mnie, ratując swój rozum mogę napisać również momentami przekombinowany, a za przeproszeniem zaznaczony fragment rozśmieszył mnie chowanie się pod butem to taka sama zabawa jak ciąganie lwa za wąsy na każdym kroku czycha na nas śmierć ... pozdrawiam
mayka Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Z osobna każda strofka niczego sobie, ale razem trochę niespójne mi się zdają. Nie lepiej brzmiałoby- "wojaczkowo"? bezpieczniejsze dla wymowy i chyba poprawniejsze, tak sadzę. Pozdrawiam
Marian Koń Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba wojaczkowato ?? pozdrawiam
mayka Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba wojaczkowato ?? pozdrawiam i tak i tak :) np.: makowy- makowaty, rakowy- rakowaty. Nie wiem jak to fachowo określić (żałuję),ale pierwsza odmiana to jakby od rzeczownika a druga jakoś tak przymiotnikowo, a chyba o tą pierwszą chodzi.
Anna Świderska Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję. miało odstawać:)
Anna Świderska Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiersz jakiś taki chyba za trudny dla mnie, ratując swój rozum mogę napisać również momentami przekombinowany, a za przeproszeniem zaznaczony fragment rozśmieszył mnie chowanie się pod butem to taka sama zabawa jak ciąganie lwa za wąsy na każdym kroku czycha na nas śmierć ... pozdrawiam miało być przed butem. już poprawiłam. dzięki wielkie. lubię przekombinowywać:*:*
Anna Świderska Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mea culpa, już poprawione. dziękuję:*
Rekomendowane odpowiedzi