Bell Canto Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 pierwsze piwko * w drogę zabrane wspomnienia nie mieszczą się w kieszonce spódniczki bucikach na obcasie lakierowanych paznokciach one tylko przy mnie przy mnie jeno budzenie się ze snu nocne mary niesie w koronki ubrany uśmiech droga odcięta, ja to zrobiłam.. już tak przywykłam do łez sono studente kto pochwyci lejce całuj mnie kochany dzieci dorosłe, a my tacy sami maleńcy drugie * trudniej być niż nie czekanie nudzi mi twarz ironizuje policzki niby nadzieją tym co może tak… latarnią na mierzei sekretne uśmiechy półbogów latawce dziecinne na wietrze rower od wuja zegarek od cioci świerszcze nie wybrane drogi czy ktoś je policzy? piwko trzecie * niesłusznie lepsi się czujemy czemu? bo na osi czasu w jedną stronę działa żywi, żywsi prawdę o nas grają story love - melodramat lubicie sztuczne ognie? gdy na nocnym niebie 120 złotych - melodramat poezja niechciana ludzie lustra media stacja tyka - poli ludzie - boli ż y c i e !
ula Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihihi.. na tak. nawet bardzo. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi