kyo Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 latają nad głową wielkie ćmy z cukrowymi ślepiami, nie mogę ustać na jednej nodze, boli jak cholera; hiszpańska miłość wystygła, na krótko, zabrakło kołysanek. dziś idziemy się pieprzyć w sine pola, wczorajsze błotne wąwozy ścieżek; przecież nie mówimy do siebie po imieniu – zrozum, czasami kłamstwa dają większą rozkosz głupcom, a my należymy do innego gatunku, pamiętasz? zrób to. latają nad głową wielkie albatrosy, dopijam kawę a papieros uszlachetnia głos; od dziś, mieszkasz gdzieś pomiędzy nutami swoich włosów a blagą.
Nechbet Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 błotne wąwozy ścieżek mi nie pasują Jasiu, radzę zmienić :)
kyo Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, zobacze co powiedzą inni:PPP
Nechbet Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 dobrze, poczekaj :P a tak notabene to tylko to mi Jasiu w całym długim pięknym wierszu nie pasuje, cała reszta przesmaczna i to mocno :)
kyo Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki wielkie Martuś:*:*:* /chyba mnie lubisz jeszcze?/ ;)
Niewierny Tomasz Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Druga strofa zdecydowanie najlepsza, dwie pozostałe też niczego sobie i błotne wąwozy nie są złe.
kyo Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to cool ;)
Niewierny Tomasz Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to cool ;) No jak tak uważasz, to niech Ci będzie:P
Eugen De Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Panie Zbyszku, hiszpańska miłość raczej wysycha na biuście! Pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 "dziś idziemy się pieprzyć w sine pola wczoraj to były błotne wąwozy ścieżek;" A coś w tym stylu ??? W porządku.
mayka Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 mnie tam te sine pola i błotne wąwozy pasują, co w nich nie tak?się dobrze kojarzy (może dlatego że jakoś oosobiście:) no i współgra z resztą wiersza, która też mi pasuje. Ok, idę uszlachetnić głos :)
kyo Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm, pomyśle, nawet pasuje, ok wkleje na próbę, co mi szkodzi;) dzięki
kyo Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. De, tylko na nieszufli jestem Zbychu, tu jestem Kyo, a w realu Jasiu. Pozdrawiam
kyo Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no idź idź się uszlachetnić, heh. dzięki
M._Krzywak Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm, pomyśle, nawet pasuje, ok wkleje na próbę, co mi szkodzi;) dzięki Będzie lepiej, bo jak można się pieprzyc naraz w dwóch miejscach ??? Może w metempsychozie, ale tylko co 3.000 lat. Teraz jak ulal pasuje, luksior.
Eugen De Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Kyo - ok! Wskocz pod moje "Rozterki...." ciekaw jestem opinii.
stanislawa zak Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 "latają nad głową ćmy wielkie cukrowe ślepia wlepiają nie mogę na jednej nodze, boli jak cholera; hiszpańska pchła ugryzła, w zębach została kołysanka." Jasiu, wybacz ale tak misie zrobiło wesoło- sprzedałam melanchę pozdrawiam ciepło ES
jacek_sojan Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 co za dezynwoltura! pieprzenie to...niestety tylko pieprzenie, a pieprz do czego niby? mnie brak kontekstu, a tytuł jak z Holyłudu, mocno kiczowaty...więc może to tylko zabawa? wtedy ok! J.S.
kyo Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, wyczuł Pan, to wiersz napisany dla zabawy, owszem, ale pieprzenie ma kontekst, może nie jest wyraźny, bo na szybko napisany. tytuł to kwestia gustu, mi pasuje, bo wieloznaczny ;) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi