Amelija_Em. Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 nigdy nie byłaś prosta moja drogo okręcona jak nitka wokół zdrętwiałego palca już nie przemijam miarowo w spirali czasu wyrwałeś mnie ciepłym wietrzykiem widzę zdumione postacie pochylone nad mierzeniem zdarzeń ich triumfujące cienie wiem że giną ale nie na zawsze kiedy Cię obierałem ze złudzeń byłem pewien pulsującego nasienia rzeczy nienazwanych w Tobie gotowych na życie poza tętnicami i papilarnego przeznaczenia wyrytego przed zawiązkiem słowa przyprowadziłem deszcze którymi nasycę (jeśli nie zwątpisz zbyt szybko) poskręcane korytarze liczenie szczegółów o bolesnych imionach przed Tobą szklana i bardzo krucha granica jesteś wolny
Amelija_Em. Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 mnie też to wkurza ,że słowo pierwsze wyskakuje mi zawsze w lewo.i jeszcze nie znam rozwiązania tej zagadki ,ale pracuje nad tym.niecelowe.dodaję.całk. nocnym.
kyo Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 hmm, zapowiadało się fajnie, ale od:ich triumfujące cienie wiem że giną ale nie na zawsze kiedy Cię obierałem ze złudzeń byłem pewien pulsującego nasienia rzeczy nienazwanych w Tobie gotowych na życie poza tętnicami i papilarnego przeznaczenia wyrytego przed zawiązkiem słowa przyprowadziłem deszcze którymi nasycę (jeśli nie zwątpisz zbyt szybko) poskręcane korytarze liczenie szczegółów o bolesnych imionach przed Tobą szklana i bardzo krucha granica jesteś wolny padłem od natłoku bełkotliwych literek, no jest tu wiele fajnych kfiatków ale oszczedze autora/ke;) początek zapowiadał się dobrze, samkowicie, zwłaszcza 4 wers, ale potem to już słabiutko. Pozdrawiam :) ps. a po co te kropki w tytule?
Amelija_Em. Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 ależ liczę na dopowiedzenie.nie szczędź.konkret.
Oscar Dziki Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 papilarne przeznaczenie jest niezle. pointa to jakis dowcip. zadecie po enterze. sporo przegadan i niezrecznosci. np.: "wiem że giną ale nie na zawsze" i apogeum, to motyw nitki. denne i niepotrzebne porownanie i w tym samym stylu dogadywana kruchosc szkla:/. pisz krocej.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Cóż, Amelijo, wypada mi się zgodzić z przedkomentatorami, zwłaszcza co do tego: pisz krócej. Dobre momenty giną w tłoku. Pierwsze 4 wersy bardzo, bardzo fajne - gdyby tylko utrzymać taki poziom... Będę trzymał kciuki. Pzdr! :)
Amelija_Em. Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 dzięki Panowie-hihi =powiem tylko ,że ta wersja jest okrojona ...hehe.Może to przynudny i banalny kawałek, jednakowoż bardzo mój.osobist.za.całun nocny.
Tomasz_Biela Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 nigdy nie byłaś prosta moja drogo jak kłębek nici nie przemijam miarowo w zlepku czasu wyrwałeś mnie wietrzykiem widzę zdumione postacie pochylone nad mierzeniem zdarzeń triumfujące cienie zwiną się w miejsce koniecznego rozwoju obierałem Cię ze złudzeń gotowych na życie poza tętnicami i papilarnego przeznaczenia wyrytego przed zawiązkiem słowa przyprowadziłem deszcze którymi nasycę (jeśli nie zwątpisz zbyt szybko) poskręcane korytarze liczenie szczegółów o bolesnych imionach przed Tobą szklana i bardzo krucha granica jesteś wolny tyle mojego bezwstydnego kurczenia tekstu niemojego tak w ogóle to czego nie ma u mnie wydaje mi się zbędne u Ciebie oczywiście ale oczywiście jak napisałaś to osobisty twór więc przepraszam. wieczności.
Amelija_Em. Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 dzieki za zabawę tekstem . szkoda ,że nikt nie zajrzał weń jak leżakował w warsztacie...Całkiem Was . nie dzielnym.
Rekomendowane odpowiedzi