Bartosz Wojciechowski Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 kyo całuję, ja się uśmiechnę - i do wiersza, i do Autorki. A jest to uśmiech wesoły, po prostu. Poza tym eksperymenty trzeba uszanować. Chocby za samą odwagę:) Kłaniam się niziutko:)
Espena_Sway Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze, to ja przed snem też :* serdeczności Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobra, dobra. to miał być w końcu wiersz ironiczny ;) zresztą, pomyśli się jeszcze nad dopieszczeniem serdeczności Espena Sway :)
Eugen De Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Espeno, zapatrzyłaś się na plakaty z polskim hydraulikiem we Francji? Pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie Eugenku, siedziałam kilka godzin u mechanika :P serdeczności Espena Sway :)
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Oczywiście eksperyment szanuję, ale nie doceniam. Pisałaś dotąd w stylu odmiennym od większości Poetów i Poetek z org-u, a ten wiersz jest niestety dość sztampowy. Powróć do starego stylu, wtedy będę plusował. A ten tekst - na minus. Pozdrawiam, Kaspar :-).
Espena_Sway Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasparku, widzisz, czasami chyba te eksperymenty nie wychodzą na dobre. cóż, dzięki za szczerość. następny będzie bardziej mój serdeczności Karspena :)
fr ashka Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 i mnie też się nie bardzo... (ale dziś wybrzydzam...) pozdrawiam, frr ;)
Fagot Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Taki trochę mechaniczny :-) nie powiem czy jest to dobre czy złe ale wiem jedno na pewno ciekawe. Pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak, zbyt mechanicznie a my przecież artystyczne dusze :P serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, że ciekawe serdeczności Espena Sway :)
John_Maria_S. Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Espeno ! Z wiersza wynika jasno :zostawiaj auto u mechanika i idź na piwo albo sama naprawiaj. Ale zaimponowałaś mi znawstwem mechaniki, w odróżnieniu od Beenie M.... Espena nie kłamie..no chyba, że ty ściągasz felgi bez uniesienia koła !!! Opatentuj to ! Będziesz milionerką, chyba, że pomyliło ci się popuszczanie śrub ze ściagnięciem koła..... Brawo dla Espeny ! Chyba baby nas doganiają we wszystkim !:))):)):)
Espena_Sway Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, nie było Cię już dawno u mnie :) cieszę się, że takim wesołym komentarzem ozdobiłeś wierszydło :P serdeczności Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi