jacek_sojan Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 śpię komórka czytam komórka jadę komórka piszę komórka piję komórka za co mnie tak w komórce cap jestem tryk byk jestem i tyle w tej komórce siana co słów wyskocz już z tej komórki halo
EWA_SOCHA Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Jacku, a może przestań dzwonić pod gorącą linię:) 0700:))))) jakieś siano, ta ona...jakiś tryk, byk i cap... no no! :)))) ;) agroturystyczna linia:)))) gorąca!
jacek_sojan Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja w szlachenym zwierzyńcu sie obracam, natomiast Twoje domysły domagają się fryzjera; :)) J.S
jacek_sojan Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. TO się nazywa rzeczowość, a co - też miało być śmiesznie? z komórką nie zawsze tak jest... :))) J.S
Miłka Maj Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 jeszcze mi smsów brakuje, toż to sama poezja;P
jacek_sojan Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 och, Miłko, poezja jest w tobie, w twoich córciach, bez sięgania po komórkę... :)))
Rekomendowane odpowiedzi