Stefan_Rewiński Opublikowano 13 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 łazisz po mnie jak glizda szukasz przewinień nic nie widzisz w ciemności gdzie wszystko ślepnie jak ty zapal chociaż świecę może zaświta ci moje wczorajsze coś nie zawsze była ciemność nie wiesz co jutro pożerasz tylko dzisiaj jak liście kapusty a ja jestem i chcę być czasie
Ewa_Kos Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Stefanie ta ''glizda'' tak pisana jest super! Nawet nie wiesz jak ten wiersz pasuje do mojej sytuacji - tylko Ty to przedstawiasz jako swego rodzaju artyzm, a ja tak mam...:( Pozdrawiam słoneczkiem. :))) EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Ewo, chyba napiszę wersję optymistyczną, pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Lemalko, bez iskierek się nie da, pozdrawiam bardzo, Stefan.
Miłka Maj Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 zapal chociaż świecę może zaświta ci moje wczorajsze coś a ja jestem i chcę być to bardzo pasuje do mojego nastroju od trzech dni, eeech Stefen, popełniłeś i ja też ..ciągle:) buziaki/V.
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj, dzięki za koment, no cóż, nastroje nami sterują, jak marzenia. Pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Joasiu, może poszatkuję inaczej, wszak kapusta tu występuję. Pozdrawiam, Stefan.
EWA_SOCHA Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 za tą glizdę, za liście kapusty, za to co zawsze - zabieram; wyważony i dobry; lubię takie; pozdrawiam ewa
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja zabieram Twoje słówka na weekend. Korci mnie, żeby na końcu zmienić "czasie" na "(q)czasie". Pozdrawiam.
EWA_SOCHA Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 e e:) teraz jest idealnie - (dla mnie)
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zostawiam, dla Ciebie.
allena Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Dla mnie też proszę.Glizdę na pamiątkę mogę? Tak mi do gustu przypadła.:) A.
jacek_sojan Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Stefanie.; coś nabroił, że sumienie /"glizda"/ tak po tobie; i kto jest twoim sumieniem:Henrietta? ale to na marginesie - :))) a peel w wierszu zapada się w najzwyklejszy spleen /pewnie ma katza!/; więc pod kapustę nóżki /w galarecie/ albo te w pończochach; minoderyjny ten peel - jak baba! z nastroju w nastrój; :))) J.S
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok Allena, ona Twoja, pozdr/łuję, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku, tak, sumieniem je Henrietka, do katza nie dopuszcza, nóżki i galaretka-tak, a peel i tak wywinie coś tam. Dz, pozdrawiam.
EWA_SOCHA Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zostawiam, dla Ciebie. dziękuję:)
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zostawiam, dla Ciebie. dziękuję:) Ale napiszę coś z "(q) czasie", bo mi się jakoś podoba?
Rekomendowane odpowiedzi