Vanity fare Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Z punktu widzenia Krysi U mnie już wszystko wisi. Surowy wyrok wydała 40-tka oszalała. Jednak jak twierdzi Swietłana, rzecz nie jest całkiem przegrana. I z wdziękiem dodaje kurażu... W agencji masażu. PK VI/2005
HAYQ Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Z punktu widzenia Krysi, Mnie też co nieco wisi, Ale tylko koło niej... Inaczej przy Iwonie, Mariannie i Gabrysi.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Moja Krysia wręcz się boi kiedy u mnie wszystko stoi, boi też się wyrokować żeby czymś nie zaszokować. A świetłana w saloniku szepcze słodko, mój Henryku tobie nawet bez kurażu dałabym i w Ermitażu. A Iwona i Gabrysia też by dały lecz na "misia" dała także by Mariana ale szkopuł bo to panna.
HAYQ Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Jeśli aż taaaki masz ten szkopuł, To ta Marianna weźmie go pół. A, że zachłanna Jest ta panna, To drugie pół - podczas galopu.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Morał taki z tego płynie imponować chcąc dziewczynie nie potrzebne masaże krzyknij - ja ci pokażę jak się gra na mandolinie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Ja będąc grajkiem mógłbym dzie wczynie przyprawić dzwonki przy tamburynie i w rytm tych dzwonków na nutkę rzewną zaśpiewać solo moja królewno ...
Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zachęcające i ładnie brzmi - Heniu ty rogi przyprawisz mi - a że spod znaku jestem barana masz to jak w banku lecz kiedy, z rana, w południe, nocą albo wieczorem w parku, nad rzeką czy nad jeziorem?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Nie przesadzaj moja miła, lwica grzywy nie nosiła, ale w góry, czemu nie tam tez można bawić się. Można skakać przez kamienie lub posiedzieć nad strumieniem albo leżeć w chłodnej grocie oczywiście po robocie. Lwica na baraniej skórze więc ja w dole a ty w górze potem może dla odwrotki jednak włożę kij do szczotki. I to nasze wspólne leże uprzątniemy w trzy pacierze by turyści nie paplali że bałagan tam zastali.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 I po co zaraz wydzierać mordę kiedy wystarczy telefon córki żeby zadzwonić tu do mnie na dół a to za sprawą zwykłej komórki. Można posłużyć się też gołębiem i w dziób mu wsunąć małą karteczkę "ty tam na dole, ja zaraz schodzę a więc poczekaj jedną chwileczkę" Lub akustycznie puszczając bąka przerwać milczenia zbyt długą ciszę i o tym wszystkim wiesz doskonale, po co więc jeszcze ci o tym piszę.
Rekomendowane odpowiedzi