Chanah Letkowska Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Oszczędność z nurtu wyścigu wyrwana Drapieżna i mocno sprzeczna tożsamość Ochota droższa niż ona sama Tęsknotą zabija nas w nas Dobrze, że psychiatra mieszka naprzeciwko.
SkAzAnA zA dUmĘ Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Krótkie, treściwe, dobre- może się podobać. Mnie jednak nie porywa...
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Ja go kupuję w całości - krótki, trafny, zgrabnie napisany i jeszcze z przewrotką; fajny szyk słów; lekko, ale nie bezrefleksyjnie:) Idealny na takie niedzielne popołudnie. Pzdr!
M._Krzywak Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Dopracowany, oszczędny w słowach, warsztatowo - udany - czegóż chciec więcej ? Bardzo wysoko. Pozdrawiam.
Olesia Apropos Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 znam Cię troszkę Chaniu, wiesz;) jak Ty mnie dlatego właśnie tak dobrze wyczuwamy swoje intencje itp itd (wiesz, o co chodzi;) ) to jest bardzo dobry wiersz i bardzo trafia buzi, Skarbie
Chanah Letkowska Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Lady Aj- dziekuje! Bardzo mi milo. Ucieszonam bardzo z odwiedzin. Skazana- nie wszyscy musza lubic truskawki, nie przejmuj sie. Dzieki za koment. Bartku- no nie! Sadzilam, ze niezbyt Ci sie spodoba, a tutaj niespodziewanka taka :) Dziekuje bardzo za te wszystkie komplementy, sprawiles mi wielka frajde tym komentem. Milego dzionka, buzia. Michale- ciesze sie, ze zajrzales. Tyle pochwal w jednym zdaniu, dziekuje bardzo:) Pozdrawiam, milego dnia. Odezwe sie na priv. Olesiu- gdzie Ty sie podziewasz, Moja Droga!? Dziekuje za odwiedziny, cieszy mnie, ze sie spodobal utwor/orek. Odezwij sie jak juz wrocisz z tej bezludnej bo nudno bez Ciebie / szczegolnie po 23 w weekendy:)/. Buziaki i usciski.
Stanisław Kamykowski Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 trochę zastanawia mnie interpunkcja, bo w pierwszych czterech wersach jej brak, zaś w poincie jest i przecinek i kropka pozdrawiam:-)
Fagot Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Dobry wiersz, krótki i bardzo wymowny i ta puenta – no cudo! Pozdrawiam
Chanah Letkowska Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Witam Panie Stanislawie- no coz tak sobie to wymyslilam z ta interpunkcja. Dziekuje za komentarz.Tylko nie wiem, czy utwor sie podoba? Hm.. Fagot- komentarz- cudo! Dzieki i usmiechy!
Tomasz Obłuda Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 niestety psychiatra Ci nie potrzebny, ale utwór mi sie podoba, widac że coś czujesz a nie tylko piszesz
Chanah Letkowska Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Tomku- bardzo sie ciesze, ze utwor sie podoba. A co do psychiatry, kazdy z nas ma jakiegos tam "swojego psychiatre", ktoremu od czasu trzeba sie wyzalic. Pozdrawiam, do milego,Chanah.
Rekomendowane odpowiedzi