Innau Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no... chylę głowę w końcu ktoś pokazał klasę
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Gratuluje,tyle zagadkowosci izamieszania,choc niedlugi tekst.czytalam go wiele razy,ciekawe sformulowania.(wlasnie tego mi brakuje).mnie ta Wiosna z kolorowymi szelkami kojarzy sie z wolnoscia...a moze z przysiega hm.... Maria Anonym
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie do konca..Ale jest Pani najblizej cieszy mnie to..Kobiety Gora!!
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Żołnierz musi się szybko ubierać...? ps. Ależ przyjemnie się to czyta!
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieki.. Ale to nie ma nic wspolnego z szybkoscia ubierania.... Podpowiem troche..Raczej z czasem kiedy sie do tego wojska idzie:)
Gość Dee Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czy moze raczej chodzi o czas wyjscia z tego wojska i to wszystko co bedzie po...?
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z ta wiosna i szelkami ma znaczenie kiedy sie do wojska przychodzi, ale w sumie jednoczesnie wychodzi, bo to okragly rok.. Jeszcze sie wam nie znudzila ta zabawa?:)
Mariusz_Worotnik Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 co wy z tym wojskiem...przecież to nadzieja,wiara,tęsknota i........ W-I-O-S-N-A!!!!!!!na którą tak strasznie czekam! pozdrawiam mariusz
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Akurat nie o to chodzi..Ale kazdy moze miec wlasna interpretacje oczywiscie.. Owszem to wiara nadziej i tesknota ale pokazana przez pryzmat wojska i wiosna w tym przypadku to termin ktory tam obowiazuje tak samo jak LATO JESIEN i ZIMA..Nie ma w tym przypadku zwiazku z ta nadzieja i wiara..Ale jak powiedziaalm pan moze ten wiersz zrozumiec inaczej...
Gość Dee Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no ale przeciez Dormo nie mozesz powiedziec ze Ci to nie na reke :) Twoj wiersz dzieki temu wisi na szczycie ;) a poniewaz nie chcialabym aby mnie tu znabonawano za brak komentarza a propos, to przyznaje ze wiersz udany i bardzo obrazoburczy.
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. obrazoburczy?Nie slyszalam jeszcze takiego slowa..Co ono osnacza? A z tymi komentarzami to nie do konca takZaczelismy sie bawic w zgaduj zgadule.I to dlatego.Zreszta polowa komentarzy jest moich wiec sie nie liczy.Dlatego ilosc komentarzy nie jest apsolutnie wspolmierna z poziomem wiersza..Wiekszosc z nich nie dotyczy konkretnie utworu..Przyznam ze zazwyczaj nie bawie sie w takie dyskusje..Ale tym razem rozbawilo mnie ze nikt nie wie o co chodzi:)
Gość Dee Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. obrazoburczy-przeciwstawiajacy sie dotychczasowym pogladom na jakis temat, np dziewczyna na warcie, a tak koncza juz ta dyskusje to od pocztaku wiedzialam o co chodzi, tylko nie chcialam psuc zabawy :) pozdrawiam.
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prosze o odpowiedz na p.m. o co chodzilo, bo jak narazie bylabys pierwsza osoba..
marcin_wojdan Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A bedziesz ze mną na warcie, wiersz cudny....pozdrawiam
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To bylo pytanie?
Coolt Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No proszę, jakich ciekawych tekstów się można doszukać wśród "staroci", jeśli się tylko patrzy pod odpowiednim autorem ;) Króciutko, klimatycznie, wesoło, to lubię ;) No i oczywiście rymy... tyle komentarzy i nikt nie zdążył ich skrytykować, niesamowite :P Pozdrawiam Coolt
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Akurat ten wiersz nie jest taki stary :)..Jak ja:) Co do rymow to widocznie nikt nie uznal ze sa zle..A tobie cos nie pasuje? Z tym wlasciwym autorem to chyba mala przesada..Juz czuje ze robie sie czerwona jak cegla:)
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam.wskoczylam tu na chwile w nadzieji,ze zagatka rozwiklana ,a tu nadal niewiadomo o co chodzi? M+A
Tomasz_Tylczyński Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zielony i żółty to kolory wiosennego poboru. Pozdrawiam\
Indian_Summer Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wydaje mi sie ze kolga tomek odgadl, tylko jestem ciekaw czy sam na to wpadl...
Rekomendowane odpowiedzi