Olesia Apropos Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 siostrze krzyżuj ramiona jak dziwka nogi nieczynne. serce gdzieś tam w kawałkach nie boli. propaganda wypisana na czole nie wierz nie ufaj nie kochaj rozwieszaj plakaty piętnaste: nie rozklejaj się.
jacek_sojan Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 dziwka krzyżuje nogi? myślałem że rozkłada...dla mnie to chybione, obok, daleko obok;w kontekście oczywiście; walczy peelka z naiwnością, jak lwica - i w poincie zostawia cudny ślad pazura; lekcja "wyprostowanej postawy" zaliczona, a po lekcji - jak zwykle - balanga zwana życiem; :)) J.S
Olesia Apropos Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 krzyżuje, jak ma nieczynne;) a kiedy indziej, i owszem rozkłada;) zarzucają mi tu moralizatorstwo w wierszach dla Siostry, ale kurczę no, o to mi trochę chodzi... pozdrawiam, Jacku:))) miło, że odwiedzasz
Olesia Apropos Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 noooo;) trafiłaś, trafiłaś, oba pomysły fajne, aczkolwiek miałam na myśli to drugie:) fajnie, że jesteś, cmok
jacek_sojan Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Olesia Apropos.; nigdy nie ukrywałem, że zawsze z przyjemnością czytam twoje propozycje poetyckie - są na swój sposób charakterystyczne, masz swój styl - lubisz korko- ciągi - w każdym znaczeniu tego słowa /a jest tych znaczeń sporo!/; nigdy nie nudzisz, nawet gdy piszesz androny - też bawisz; potrafisz! /a androny piszesz kiedy się rozpędzasz i zapominasz o hamulcach - wspominałem już o tonowaniu/; :))) J.S
Olesia Apropos Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 wspominałeś;) androny, hehe;D muszę koniecznie klocki hamulcowe wymienić... już mi sporo osób wspominało o moim stylu, to może coś w tym jest?? cieszę się, Jacku, z każdych Twoich odwiedzin - dziękuję:)))
Rekomendowane odpowiedzi