vacker_flickan Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Nie chcę podwyżki, po co trzynastki, To wszystko tylko szczęścia namiastki. A szczęście dla mnie - to praca szczera: Dwadzieścia godzin przy komputerach. Nie wzbraniaj, Ojcze! Precz z oczu Matko! Nie dla mnie szczęście i dzieci stadko. Jeść, spać, dorastać - Ja pragne w biurze I umrzeć - z dłonmi na klawiaturze...... autor nieznany - a może ktoś wie, kto jest autorem?;)
Olesia Apropos Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. yeah
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 W środowisku naukowym za najbardziej prawdopodobne uważa się dwie hipotezy: 1) autorem tegoż arcydzieła wczesnokorporacyjnej literatury internetowej miał być św. Neostradus z Tepsy, eremita biurowy, który w ramach ascezy sypiał tylko dwa razy w tygodniu i to pod własnym biurkiem; 2) równie wiele argumentów przemawia za autorstwem bł. Pentiumy (zwanej też Pecetą) od Laptopów, mniszki z Zakonu Sióstr Klawiaturek Mniejszych, postaci owianej aurą niezwykłych opowieści (wg relacji współczesnych bł. Pentiuma miała m.in. zarazić się wirusem komputerowym, a wedle innych podań piła tylko 6 kubków kawy dziennie). Badacze zgadzają się natomiast co do jednego - powstanie powyższego tekstu możemy datować na pierwsze lata XXI w.
Ona_Kot Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. świetne :) pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, to by zależało od klawiatury.
Dariusz Sokołowski Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Przyznaj się, Vacker, omsknęła się łapa na klawiaturze!
Rekomendowane odpowiedzi