Tali Maciej Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 dopasowani jak łyżeczki pod palcami ciepły w nocy grzmiał z głodu jestem zbyt... mógłbym całą noc tylko patrzeć opuszkiem podróżować po kształtach delikatnie przebijających się przez skórę łopatek ........................................ nad ranem zbudził mnie na policzku twój oddech
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Ja bym nie dał rady całą noc tylko patrzeć, ale może kiedyś.
Tali Maciej Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 ale w wierszu jest opis sytuacji po...(-:
Ann N.N. Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie się bardzo spodobało. Wszystko między wierszami, a ile tego jest.... całe tomy. :o) Jak na mój skromny, kobiecy gust - bardzo udanie. Pozdrawiam
Olesia Apropos Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 piękne... oj Maćku, no miodek:)))
le_mal Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Jeszcze sennie,jeszcze przytuleni. Ciepły i miły wiersz. pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie się bardzo spodobało. Wszystko między wierszami, a ile tego jest.... całe tomy. :o) Jak na mój skromny, kobiecy gust - bardzo udanie. Pozdrawiam dzięki za poświęcony czas, miło że się spodobało pozdrawaim
Tali Maciej Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (-:
Tali Maciej Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło czytać takie słowa(-:
Amelija_Em. Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 a ja się uczepię kropeczek tylko- te trzy niepotrzebne.Kolejne-bardzo.Całki.
Tali Maciej Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 chodzi ci o kropeczki oddzielające tekst czy te po- jestem zbyt...-- pozdrawiam
Olesia Apropos Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 ee wspominałam już że SE zabieram?;>
Tali Maciej Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zbyt z kropeczkami miało podkreślać pustkę którąż czytelnik ma sam sobie wypełnić, brakujące słowo, może odnosić się do -zmęczenia, nieśmiałości, lub tego co sam czytelnik wymyśli tak ja to widzę, nie wiem może zostanie to usunięte ale musze jescze nad tym...(-: pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. super będę pod kołderką z Olesią, milutko(-:
Olesia Apropos Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. super będę pod kołderką z Olesią, milutko(-: ciii, bo jeszcze tu ktoś przeczyta i będę miała przekopane;)
Ewa_Kos Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Nie przyczepię się bo mi bardzo - przynosi moc skojarzeń; no delikatnych:) skojarzeń :)))) pozdrawiam serdecznie EK
Tali Maciej Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. super będę pod kołderką z Olesią, milutko(-: ciii, bo jeszcze tu ktoś przeczyta i będę miała przekopane;) zazdrośników się obawiasz(-:
Tali Maciej Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to miło(-: pisane z autopsji, teraz w sumie smutnej bo się tak piękna bliskość rozpadła szkoda, ale takie jest życie pozdraiwam
Olesia Apropos Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi