Olesia Apropos Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 siostrze, kolejny se napisałam właśnie;) w samo południe wielebny nadal udaje szeherezadę. nie dociera że nie te nogi, tyłek i biust włosy nadrabia bujną wyobrażnią. a życie to nie bajka równie dobrze mozemy pójść do kina - w niepokalane poczęcia nie wierzy już nikt. uważaj stosunki z mężczyznami zwłaszcza nudzą się szybciej niż w noc tysiąc pierwszą. po trzynaste: nie wierz w przesądy - można wpaść za pierwszym razem
Olesia Apropos Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 moje noce nie bywają dobre, poranki coś mgliste, ale serdeczniutko dziękuję:)))) powstała cała seria Nowych Przykazań, moze nie są jakieś super, ale chciałam zostawić coś Hanuli zanim odejdę buźka
kyo Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 a skad jest tytul? bo znany mi ale nie wiem skad?! ;) o wirszu jutro. spie juz
Olesia Apropos Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tytuł to idiom jak amerykańcy opowiadają pociechom jak to się dzieci robi, czy cuś w tym stylu;)
Olesia Apropos Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. każdy kiedyś musi;)
Jego Alter Ego Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 dobry,musze pokazać mojej młodszej:) dzięki,pozdrawiam
Olesia Apropos Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki:)))
Olesia Apropos Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. będzie seria:)))
Olesia Apropos Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 pakt, słonko, pakt:)) (zrzucimy, spoko oko- sposób niezawodny:))
jacek_sojan Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 z "wielebnego" można się zarykiwać do woli, tylko co to za bohaterstwo, to ograny samograj, raczej mało ambitny; a życie to nie bajka - truizm, kolokwializm, zgrany jak poprzednie; pozbyłbym sie tego wersu czym prędzej, a i "wielebnego" - bo taki prowincjonalizm; ale pointa - ! tu jesteś niezawodna, a paradoksy prostują mózg...i nie tylko! :)) J.S do tytułu dałbym tłumaczenie pod wierszem, albo jakieś wyjaśnienie /to jednak portal poezji polskiej, a nie hiszpańskiej czy fińskiej/;
Olesia Apropos Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 ;) dzięki Jacku, przemyślę:) pozdrawiam serdecznie:)
Rekomendowane odpowiedzi