krwawa-mary Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 W ramach tego że przez dwa miesiące nieobecności zupełnie mi odwaliło ogłaszam konkurs. Jak ma na imie krwawa-mary. Są 3 próby. P.S.Tych którym je zdradziłam proszę o niepsucie (mi)zabawy:)
Olesia Apropos Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 kochanie!! Twoja platoniczna Cię nie chce moja platoniczna mnie nie chce uroczyście chciałam ogłosić, że krwawa zgodziła się zostać moją żoną wszystko nam się uda, kiedy uda Twoje pieszczą moje uda namiętnie :*
Espena_Sway Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, pewnie masz jakieś rzadko spotykanie imię, że ogłaszasz taki konkurs :)
Yasioo Zimiński Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skoro jest podział to nie bardzo mam szanse na tą ogólną.
fr ashka Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 nie zdradziłaś mi go, ale je znam z Ktalogu Publicznego :D liczy się? :) (choć raz chcę wygrać!!! :P)
Olesia Apropos Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko pamietaj ze ona jest moja
Sanestis_Hombre Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :( to nie będzie nagrody??
Sanestis_Hombre Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak się uprzesz to może być;) upieram się
Rekomendowane odpowiedzi