EWA_SOCHA Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 sycylijskie buty a świat nabity w spody zbyt ciężko chodzić plując w gwiazdy czekam w mżawce z ręką dociętą do kieszeni nie przychodzi śmiech tak jakbym chciała więc nie chcę z kranu kapie moje myśli w takt przyczajam się uszczelka wybałusza oko ja nie mniej - jednak sama się nie założy same spadają codziennie moje głowy chyba im żagle dorobię pętelki do palców zegar przez gałąź i będzie jak u Dalego nikt nie zauważy nie stanie w oknie nawet gdybym na rękach chodziła słoik z łokcia nie wierzę że ta ciemna papka to owoce nie bardzo wiem w co wierzę ale wierzę mocno
Confiteor Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 sycylijskie buty a świat nabity w spody zbyt ciężko chodzić plując na gwiazdy czekam mżawką z ręką dociętą do kieszeni nie przychodzi śmiech tak jakbym chciała więc nie chcę kapie woda hipnoza lepkich myśli przyczajam się uszczelka kran wybałusza oko jednak sama się nie założy spadają codziennie moje głowy chyba im żagle dorobię pętelki do palców zegar przez gałąź i będzie jak u Dalego nawet gdybym chodziła na rękach nie wierzę że ta papka to owoce (słoik z łokcia) ------- nie wiem co z tym słoikiem ale mi nie leży nie bardzo wiem w co ale wierzę mocno tak po mojemu co złego to nie ja pozdr.
EWA_SOCHA Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 wiesz jak sie wino z łokcia otwiera?
Confiteor Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to właśnie mi nie pasuje jeśli to tak. ale to moje skromne zdanie może ten słoik jakoś inaczej coś pozdr.
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciężko pluć w mżawce w sycylijskich butach do gwiazd daleko krany wyzdychały mysli lepkie wybałuszone głowy i zegary pospadały może żagle albo na ręcach albo w owoce z papki uwierzę
EWA_SOCHA Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to właśnie mi nie pasuje jeśli to tak. ale to moje skromne zdanie może ten słoik jakoś inaczej coś pozdr. widzisz, wcześniej gdzieś jest o wymianie uszczelek, tu o tym , że najbardziej sparte weki też peelka potrafi sama... trzeba mieć tylko sposoby; tego nijak nie zmienię, bo wiersz straci sens... to mimo wszystko feministyczny kawałek:))) pozdrawiam ewa
EWA_SOCHA Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciężko pluć w mżawce w sycylijskich butach do gwiazd daleko krany wyzdychały mysli lepkie wybałuszone głowy i zegary pospadały może żagle albo na ręcach albo w owoce z papki uwierzę no tak skróciłeś to... moje feministyczne po-szły!:))) ale fajny wyszedł:) dowcipniś :)))) :) :)))
EWA_SOCHA Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. on był miniaturą... inspirowaną dialogiem na 4 nogi z i_e; no nie wiem, czy w tym wierszu coś prócz kropek ruszę. właściwie tytuł wiersza powinien brzmieć autoportret; ale kij z tytułem:)))) pozdrawiam Lilko; dzięki za wgląd:) wuśka
EWA_SOCHA Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 darem zamkniętym ... we wszystkim... a kiedy jedna z najbliższych mi osób ostatnio zapytala w co wierzę, zadzwięczałam: w blask poranka, kolej rzeczy, uśmiech dziecka, szelest liści i spokój nocy. w wiele rzeczy wierzę... :)
EWA_SOCHA Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 :) Lilko, Ewie nie wolno... bądź kobietą, pomyśl logicznie... znów wpadniemy w tarapaty:)))) całym stadem...
EWA_SOCHA Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 czyli, że delikatnie ich uwodzisz, obserwując ciągle... to Ty ich dopuszczasz do siebie, a nie oni się zbliżają... :))) masz instynkt jastrzębia:)
EWA_SOCHA Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 na tak... najpierw trzeba się nauczyc latać:)))
Rekomendowane odpowiedzi