Ewa_Kos Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 zimny kanciasty rynek wolna od imion i nazw w dziecinnych trampkach turkot furmanek i bryczek rząd kościelnych żebraków to przedszkole pozamieniałam światy saturatory sodowe sączą bąble narożnik i budka z piwem proponują wycieczki w nieznane za nic - na zdrowie akurat minęła młodość dzisiaj to tylko ty i ja tęcza z deszczem roześmiane czasem błazen tańczy w kałużach z dobrego serca policzy nam dni
le_mal Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Inny niż teraz świat dzieciństwa i młodości, a jednak wraca się do tych lat.Już nigdy nie będzie saturatora ni furmanek na ulicach.Ty i ja -dzisiaj to się liczy. Podróż sentymentalna. pozdrawiam serdecznie:)
Amelija_Em. Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 eeeeeh też byłam dzieciną w kolanówkach na ryneczku i zachwycona smaczkiem z automaciku - czuję tego błazenka.Dzięki
zak stanisława Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 dzisiaj to tylko ty i ja tęcza z deszczem roześmiane czasem błazen tańczy w kałużach z dobrego serca policzy nam dni to dobre! buziaczki!
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to mamy wakacje. Nawet znana Autorka się nie oparła negliżowi, no cóz upały, ale juz, po tych tam saturatorach i tp, ani słowa o kolczykach tu i tam, a przecie piewcę obowiązuje wierność realiom. Modlitwa, i owszem, tańce, Woodstook, serce, okey, ale zaraz liczyć dni do apelu w Nowej Klasie - takie niewakacyjne, ale tam...
EWA_SOCHA Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 tak... ta woda sodowa to był hit! uwielbiałam ją z sokiem:) czasem jak była zbyt mocno zgazowana kuła w gardło:))) bardzo przyjemny wiersz; pozdrawiam serdecznie; ewa
Ewa_Kos Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo cieszy moje oko Twoje odpisanie na moje wspominki. Dziękuję bardzo i pozdrawiam upalnie. :))))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba mi się - wolna od imion i nazw później zniknęłabym "na inne" zostanie to co ważne i domyślne na różne sposoby. całość jest własnie taka po deszczu z pieknym swiezym klimatem. buziaki ode Wuchy :)))) Zaś bardzo Ci dziękuję ''na inne'' poszło do innej bajki. Cieszę się że masz u mnie co robić i pozdrawiam Cię serdecznie:))))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo za zajrzenie - taka woda była dobra na upały. Oj, gdzie te czasy... Pozdrawiam ciepło. EK :)))))
Ewa_Kos Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to mamy wakacje. Nawet znana Autorka się nie oparła negliżowi, no cóz upały, ale juz, po tych tam saturatorach i tp, ani słowa o kolczykach tu i tam, a przecie piewcę obowiązuje wierność realiom. Modlitwa, i owszem, tańce, Woodstook, serce, okey, ale zaraz liczyć dni do apelu w Nowej Klasie - takie niewakacyjne, ale tam... Myślę ,że nie będzie jeszcze tego Apelu, ale że będzie trzeba uczestniczyć nie idzie zapomnieć." Nowa Klasa'' sformułowanie bardzo mi przypadło do serca:))) Pozdrawiam letnią porą :))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Stasiu - następnego dnia z upałem chyba nie zniosę i o tej wodzie sodowej pomyślałam.Pozdrawiam serdecznie :))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję za miłe słowa, które zawsze cieszą. Pozdrawiam serdecznie :))) EK
Rekomendowane odpowiedzi