Piotr Sanocki Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Niee... nareszcie wakacje! I znowu zacznę zaśmiecać forum. Może nawet coś tfurczego napiszę :) Ale najpierw ogarnę to forum starczym okiem, bo nie mogę się połapać, gdzie co jest (tak dużo się tu zmieniło, ale widzę stare nicki, więc buźki te same, no i jest jak po staremu) :) Witam! Pozdrawiam serdecznie
Stanisław Kamykowski Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 tylko się nam nie przepracuj;-)
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 No to się wytłumacz, "...ileś soli zjadł?" Pozdrawiam, Stefan.
Roman Bezet Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo... kochanie... ...a kiedy wyjeżdżasz na wakacje? :D
Dorma Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 No nie wiem czy po staremu. Po staremu Piotruś nigdy nie będzie, ale cieszę się ze widzę znajomą twarz ( nick)
Bartosz_Cybula Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Witaj ponownie, a ja lecę na urlop odforumowy chociaz czasami się pojawię, a jak wrócę z urlopu to wszystkim to głośno powiem. Pozdrawiam.
Piotr Sanocki Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Stefan, Ileż soli zjadłem? Może z pół kilo, ale w płynie popiłem (ludwik - jakby kto pytał ;) ). Bezet - już niedługo. Najpierw pomarudzę, dam znak, że żyję, ale kto wie... jak się wkurzę, to zostanę :P
Espena_Sway Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Piotrusiu, oczywiście moooocno się stęskniłam :) w końcu byłeś tu od początku mojego pobytu, ach te sentymenty ... ;))) zdrówka
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Stefan, Ileż soli zjadłem? Może z pół kilo, ale w płynie popiłem (ludwik - jakby kto pytał ;) ). No to jesteś do tyłu, forum się przestawiło na żubrówkę z sokiem jabłkowym.
vacker_flickan Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kolejne ostrzeżenie
Roman Bezet Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko, skoro już pijesz, nie próbuj przenosić wierszy między działami... ;)
Piotr Sanocki Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko, skoro już pijesz, nie próbuj przenosić wierszy między działami... ;) Postaram się :) ale już mam kilka arcydziełek na oku :P [quote]No to jesteś do tyłu, forum się przestawiło na żubrówkę z sokiem jabłkowym. No widzisz. Tyle co mnie nie było i już poziom poszedł pierony ... A dla dziewczyn buziaki i nic więcej bo vacker się obrazi (albo mnie zbanuje na "do widzenia") :>
Piotr Sanocki Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 A tak z ciekawości... kto jest moderatorem? I gdzie jest Klaudiusz? :D
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Proponuję reorganizację na działy:W-Woda mineralna; P- Piwosze; Z-Żubrówkowicze i Żytniacy, wtedy będzie łatwiej odróżniać te wiersze.
Rekomendowane odpowiedzi