Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (Z cyklu: We dwoje) wiesz lubię znak pokoju z tobą myślałem kiedyś pomieszane zera i jedynki porządku nie zgadywałem nawet tyle zmian a ty kręcisz w jedną stronę wirujesz spokojem wiem już przypadki chodzą
zak stanisława Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 ale odchudzony i to jest to w każdym wyrazie pułapka mysleniowa - pax vobiscum? pozdrawiam ciepło ES
Ewa_Kos Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 po ludziach - tak się mówi .Fajny pomysł bo jest duże pole interpretacji, jako pierwszy komentator - plus z Wielkopolski :)) EK pozdrawiam serdecznie :))
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Sranisławo, nawet nas, mężczyzn, dosięgło odchudzanie, na szczęście, zostały nam , jak i wam, pułapki. Pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam Wielkie Polanki, dz, Stefan z Kresów.
Dariusz Sokołowski Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 "wiesz lubię z tobą znak pokoju myslałem kiedyś pomieszane zera i jedynki" -Doda byłaby dumna minimalizm aż boli, może za mocno?
EWA_SOCHA Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 3 wers wielBŁĄD literowy;) mi sie to z systemem binarnym, jakos tak:/ jutro pomyślę logiczniej - choć świetnie pasowałaby tu forma - krótka - no i we dwoje:) obiecuję jutro na spokojnie:) pozdrawiam ewa
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Dariuszu, ten minimalizm, to zboczenie inżyniera, pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Ewo, czekam na więcej, pozdrawiam, Stefan.
le_mal Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Stefciu,lubię Twój ''cykl we dwoje''. Znajduję coś dla siebie. Pozdrawiam ciepło;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, pozdrawiam, Stefan.
kalina kowalska Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 a ja bym w tej kolejności : " lubię znak pokoju z tobą" a na tych pomieszanych zerach i jedynkach to i ja sie nie wyznaję fajny pozdr
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Dobrze Kalino, zmieniam, dz. Zera i jedynki zapożyczyłem z algorytmów genetycznych, które błyskotliwie naśladują genetykę naturalną. Pozdrawiam, Stefan.
EWA_SOCHA Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 to jest system binarny; no nie ma bata; najbezpieczniejszy w życiu... pozdrawiam ewa
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Wiesz Ewo, system binarny, przypomina wie tekst z gołą myślą, bez ubarwień, metafor itp, a w ciągu zer i jedynek, którym można oddać każdą myśl, zawarta jest zdumiewająca logika, której nie znajdziesz ani w stosowanym przez nas zapisie liczb, ani w w słowach, które zapisujemy literkami, sorry, rozpisałem się, dz, pozdrawiam, Stefan.
EWA_SOCHA Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Stefanie; Twoje wiersze są takie jak ten system, zdumiewająco logiczne, czasem zaskakujące wyciągniętymi wnioskami - niby tak oczywistymi; słowa tylko te, które są niezbędne, żadnych zastojów myślowych; forma jak poliwęglany - wytrzymała, lekka i stosynkowo elastyczna; konstrukcje jak zbrojenia mosków; a do tego wpadam z nimi w rezonans :)) się rozpisałam... ehhh, wybacz
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo, tak, wiesz, nie dość, że jestem konstruktorem mostów, to jescze inżynierem systemów i ich projektantem, a tam jedna kreska albo procedura zbędna-to kłopot, albo i gorzej-to i do wierszyków się przenosi (nazwijmy to "gołomyślce"). Oprócz tego, nużą mnie coraz częściej naciągane metafory, bo taka moda. Cieszę się, że je znosisz a nawet rezonujesz. Ale na codzień, wydaje mi się, że jestem normalnym facetem. Pozdrawiam. Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Dzięki Joasiu, aż tyle dobrego. Z tym znakiem pokoju, nawiązałem do codziennego przebaczania sobie, no i uścisku dłoni, ukłonu, czy spojrzenia w czasie mszy.Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi