Roman Bezet Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Akt (twórczy też) zazwyczaj zaczyna się od rozpięcia (np. guziczków) ;P dyg
Olesia Apropos Opublikowano 15 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 okrągły pokój? jeden stół? dlaczego tak zamieniłeś? poza tym reszta bardzo mi się podoba ale pokój miał wiesz jakie znaczenie, nie jako pomieszczenie a stół okrągły miał być no swego rodzaju symbolem właśnie zgody
Roman Bezet Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "dla niego i dla mnie centralne ogrzewanie jeden pokój okrągły stół" - potem to już chyba tylko można się skichać ;) Zalewasz słodyczą jak czekolada roztopiona w upale. Okrągły pokój też jest symbolem, a jeden stół - jeszcze bardziej. Oczywiście Twoj wiersz - Twoja perspektywa ;) pzdr. b
Olesia Apropos Opublikowano 15 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 no dobra jestem beznadziejna do kosza?
M._Krzywak Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 czarną kredką obrysowuję to co chciałbyś przemilczeć. - znowu dziwna kropa ! jasnowidzenie, dym smród spalin wizualizuje w istocie przeglądam się w betonie - robak na sumieniu tylko blizny na mrozie rwą * * * co z tego że kanty - zbuduję dom. cztery ściany cztery kąty dużo miejsca krzesło centralne ogrzewanie :)
Olesia Apropos Opublikowano 15 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 za dużo żeś powycinał Ty Ty Ty:P:P:P moze najlepiej cały wywalić??
jacek_sojan Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 podoba mi się korekta Bezeta - w pełni uszanował i wiersz, i koNcepcję i wniosek, ale u p o r z ą d k o w a ł; ja zaufałbym - On nie brał by się za naprawianie byle czego! tu uczymy się wszyscy! każda łyżka dżiegciu tylko wytrzeźwia - nie jesteśmy doskonali /i nie będziemy/! J.S
M._Krzywak Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak żem sobie to wyobraził :)
Olesia Apropos Opublikowano 15 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) uczę się cały czas, a teraz to już w ogóle:)))
Rekomendowane odpowiedzi