pathe Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 obok ciebie w łóżku leży nieobecne ciało wbijają się w uda i zaciskają pętle dookoła szyi niewidoczne palce drażnią możliwości w pościeli trafianie plecami i stopami w próżnię zdajesz mi raport srebrne streszczenie- tęskniłem twoje oczy są złotem bardziej niż wypełnienie
pathe Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 wszelkie rady, opinie mile widziane:)
Jego Alter Ego Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 podoba mi się ale tylko od "drażnią...",mogłoby być samo jako mini,pierwsza taka wiesz,te pętle na szyi,nieobecne ciała,palce..nie bardzo coś mi to leży:) ale reszta piękna:)pozdrawiam
pathe Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Martyna, powiem Ci, że racje masz:D a ta nieobecność (bo byc musi) mogłabym gdzieś w tytule
jacek_sojan Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 najgorzej uzasadnić przykre; ale wiersz generalnie nie jest ani dobrze napisany, ani oryginalny w treści; bardzo wydaje mi się "zapętlony" wokół prywatnego świata zmysłowego i emocjonalnego, nie dającego żadnej głębszej refleksji dla opisanej sytuacji peela; po prostu - brak uzasadnienia, by wiersz zaistniał; J.S
EWA_SOCHA Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 "twoje oczy są złotem bardziej niż wypełnienie..." a ja to w odruchu (chyba bezwarunkowym) twoje oczy są złotem bardziej niż wypełnieniem.... czuję ten wiersz, zatem - podoba się pozdrawiam eva
pathe Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz rację nie jest orginalny, ale nie jest prywatny, nie każdy musi być głęboki. a uzasadnienie?bo ja tak chcę i tak sobie wymysliłam. widać, żeś nie kobieta;) pozdr
pathe Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh dobre;) dzieki Ewuś:)
Rekomendowane odpowiedzi