Nechbet Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 wsiąkam w miniony czas te same sny. zegarmistrz światła już nie dzisiaj. wchodzę w siebie do góry nogami. czekam. może obudzisz inną codziennie układasz chłodne stopy nieokreślone na wszelki wypadek wybiorę się w podróż. twoich dłonidaleko od okna
Zielony promyczek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Podoba mi się takie pisanie, wiersz przyjemnie się czyta, mimo że temat nie jest lekki, ale ładnie ujęty, wnosi coś nowego, a to jest zawsze ważne.
Nechbet Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 dziękuję promyczku, bardzo mi miło, pozdrawiam serdecznie :*
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 ciekawe, tylko tak trudno mi zrozumieć druga część mogę się domyślać (nie brakuje gdzieś kropki?) pozdr :)dz.
Nechbet Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 bez tej kropki Kamilko o której myślisz jest widoczna dwuznaczność, wiem o co Ci chodzi :) ale jest jak być powinno :-) dziękuję za przeczytanie i komentarz i czekam na Twoje wiersze, bo tutaj , na tym portalu, dla mnie piszesz najpiękniej :-) :* :* :*
Espena_Sway Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 treść wiersza mnie przekonuje, jednak wydaje mi się, że interpunkcja jest niekonsekwentnie użyta. wsiąkam w miniony czas. te same sny, już nie dzisiaj. wchodzę w siebie do góry nogami. czekam, może obudzisz inną. codziennie układasz chłodne stopy, nieokreślone na wszelki wypadek. wybiorę się w podróż twoich dłoni, daleko od okna. wywaliłam zegarmistrza światła, bo mi nie pasował. trochę wersyfikację i interpunkcję zmieniłam - nie wiem czy dobrze, ale tak ją czuję zdrówka Espena Sway :)
Nechbet Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 no pięknie Espenko, ale muszę to przemysleć, ale zagarmistrz być musi :-) dziękuję pięknie :*:*:*
M._Krzywak Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Całkiem przyzwoicie. A zegarmistrza kojarzę z owej poezji śpiewanej, jesli to o to chodzi (nawet nie wiem,kto jest wykonawcą, wstyd) Wybacz, że tak krótko, ale czassssss... Pozdrawiam.
Nechbet Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 nic nie szkodzi Michałku :-) zegarmistrz światła purpurowy :-) magicznych snów, buziaczki :* :* :*
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Bardzo to jest czarowne:) Nie ukrywam, że o tej godzinie zaczynam szukać wierszy do przeczytania przed snem - ten się nadaje wyśmienicie. Pzdr!
Nechbet Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 no to miło czytać mi takie słowa przed snem :-) zmykam do łożeczka, dziękuję za komentarz pozdrawiam dobranocnie ;*
EWA_SOCHA Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 protestsong: INTERPUNKCJĘ zmień, proszę:) reszta nawet gładko:) i nie przeszkadza mi zegarmistrz; miły nastrój pozdrawiam eva
Nechbet Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 zmienię Ewo, jak wiersz ostygnie, obiecuję :-) dziękuję za przeczytanie i ślad :) serdeczności ;*
vacker_flickan Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 taaaaa tytuł brzmi znajomo pozdr
Nechbet Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 tytuł to ważne zdanie dla mnie, zdanie pewnej osoby, Mojej Przyjaciółki, może i znajomy, nie wiem, może to ogólnie znane, ja to znam tylko i wyłącznie z jednego źródła pozdrawiam
Atena Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 bardzo, ale to bardzo:) tylko bez tylu kropek:P pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 zegarmistrz światła już nie dzisiaj- bliski mi ten tekst, a wiersz ciekawy pozdrawiam ciepło ES
Rekomendowane odpowiedzi