Olesia Apropos Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 mojej Alter Ego odrastamy w miłości drzewa w miejscu wstydliwym i grzesznym. całuję cię w niechęć chcesz już i w usta pragniesz jak niemowlę przy piersi twój oddech nierówny uparte dłonie. chcesz przestać mówić chwilombywajcie. chcesz zamknąć czas w okrągłej ramie.przystań na chwilę. zostań w moich liniach papilarnych bądź jak na dłoni. na zawsze na piersiach na broszce.
zak stanisława Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 niezle poczynasz sobie, marzenia? realnosc? misiem pozdrawiam ES
Olesia Apropos Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. głupieję :) bo kiedyś jak miałam tę to mi kazali zmienić na tą :) dzieki, ale tak poza tym? pozdr/o.
kalina kowalska Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 a to zależy w jakim kontekście uzywa sie "tę" i "tą" - idę tą drogą, widzę tę drogę (ale może się mylę, może w wierszu ma być tą - ty jesteś autor ;) poza tym, to jeszcze bez "to" przed niemowlę pozdr
Jego Alter Ego Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Oleńko..wiesz że mi się:) bo wiesz z kim mi się kojarzy,z moim ul:):)buźka,pięknie aczkolwiek przesadziłaś gdzieniegdzie moim skromnym,ale czepiać się nie będę.A może..wywal to okropne(oczywiscie tylko w wierszu!)słowo "rozkosz",psuje.No i "tę",faktycznie bedzie lepiej.Ale jest cudnie,zwłaszcza w tytule:)buziak
Jego Alter Ego Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 dobra,już się nie czepiam w takim razie,tylko pokornie dziękuję:P cmmok
Ewa_Kos Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ja tam się nie czepiam nie wybrzydzam, bo nie potrafię; podoba mi się to mówię i teraz mówię, że sie podoba takie zakręcone...Pozdrawiam ciepło i szkoda maja:)))) EK
Olesia Apropos Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 dzięki :) również pozdrawiam :)
Olesia Apropos Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 a ja pod kocem;P dzięki
Black Swan Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 no no Olesiu niezłe ale bombardujesz ostatnio jednak... bardzo interesująco I'm astound keep warm under the blanket
Olesia Apropos Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 I'm excited ...under the blanket;P
Tali Maciej Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 ostatnio zaczytuję się w Różewiczu i on bardzo często świetnie stosuje enter w wierszach pozostawiając nawet pojedyńcze słowa w wersach, i myślę że tu by to świetnie spasowało na pocżątek wywalił bym "i" w dwóch miejscach "w usta i pragniesz rozkoszy." ==> tu bym wywalił "i" bo masz już jedno w zdaniu powyżej a lepiej by w moim guście wyglądało coś w tym stylu: ----i chcesz już w usta pragniesz rozkoszy "chciwy i słodki, głód warg języka, uparte dłonie" tu się odczuwa delikatną wyliczankę, jak masz już wargi to język można usunąć, albo na odwrót takie moje marudzenia(-: pozdrawiam
jacek_sojan Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 "chciwy i słodki, głód warg..." - bez przecinka i bez słodki /słodycz mdli - nawet w wierszu/; "całuję cię w niechęć" - pozostawiłbym tylko "całuję"; i rzeczywiście - bez "rozkoszy" /roz-gadane/ a może też bez "jak"! - "...niemowlę"; i wogóle - bez przecinków! J.S
pathe Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. możesz wyjść to tylko żarówka ;)
Olesia Apropos Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. możesz wyjść to tylko żarówka ;) małapeczka!:P:P:P
pathe Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. możesz wyjść to tylko żarówka ;) małapeczka!:P:P:P e tam, lepiej poczytajmy gazetę;)
Olesia Apropos Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Mcieju, Jacku: dzięki za komenty, w chwili wolnego czasu wezmę się za poprawianie:) pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi