Zofia Honey Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Myśli "zdążę" by po chwili być wśród tych, co się spóźnili. Na nic chęci, na nic plany - jest tym stanem zdruzgotany. Ciągle ma coś do zrobienia, coś, co wczoraj jest na teraz. Sprawie błahej, sprawie ważnej termin łeb ukręca każdej. Harmonijny związek z czasem wciąż dla niego ambarasem. Nim ta smutna prawda dotrze, spóźni się na własny pogrzeb.
pathe Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 mi się podoba:) nie będę się czepiać pozdrawiam deszczowo
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Mnie także, czepać ani myślę :)
Zofia Honey Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Dziękuję Wam pięknie. Pozdrawiam Zofia
zak stanisława Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 he he, takich zółwi pełno wszędzie, co to mówią- jakoś będzie, należę do nich też, fajny ,nie żółw lecz wiersz! pozdrawiam ciepło ES
Ewa Jaworowska Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Wiersz fajmy, ja do żółwi nie należałam, ale teraz chodzę o kulach , więc prawie jak żółw. Wiersz śmieszny i wesoły. Stasia dodatek też jest super. Pozdro wszystkich
Stanisław Kamykowski Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 przyjemne w odbiorze pozdrawiam:-)
Beenie M Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 ja też przyklaskuję dobrze się czytało pięknie się rymuje w rytmie nie zgrzytało niech żyją rymy!!! pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi