Sceptic Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Dzisiaj o 20 w radiu łódź w podróżach literackich przeczytam kilka swoich wierszy i pogadam sobie o nich z niejakim profesorem Brzozowskim:) Jakby kto chcial posłuchać, serdecznie zapraszam;)
fr ashka Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 a w Gdańsku odbiera Łódź?? nie...?! a szkoda... :) powodzenia! ;))
EWA_SOCHA Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 ok słucham... bardzo ładne głosy:)))mmmm smooth operator:) the end
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Daleko od Lasu Księżnej, gratuluję chociaż. Pozdrawiam, Stefan.
Tali Maciej Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 i jak Ci poszło, bo nie miałem okazji słuchać, trema zrzerała??
Espena_Sway Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie, bo na Śląsku też nie odbiera ;)
Sceptic Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 było całkiem ok, tylko krótko, no i profesor taki... jakby to powiedzieć mało radiowy (strasznie wolno i niepłynnie mówił). Jak kogoś interesuje to zrzucę to w jakimś mp3 na internet, ale w sumie nie ma czego słuchać... Przeczytałem trzy wiersze, a z ciekawszych zdań, które się wywiązały w fazie dyskusji to tylko: -Gdybym wiedział, co będę robił w przyszłości, nie marnowałbym czau na teraźniejszość (ja - improwizacja, ale mundra;)) -Pan X jest dzieckiem pana Cogito żyjącym w naszych czasach (prof. Brzozowski) I jeszcze mi na końcu profesor powiedział, ze mam język poetycki godzien uwagi, ale to chyba każdemu mówi ;)
Jaro Sław Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Pan X dzieckiem pana Cogito? Tylko możliwe na bazie mutacji genetycznej.... pewnie psorek chwcycił się pierwszego skojarzenia jakie mu wpadło do głowy i się nie wylilił...... Przyznam się, że też miałem na początku takie pierwsze skojarzenie, ale to świadczy tylko o sugestywności tego zestawienia i mocy symbolu sttworzonego przez Herberta. Nie mówię, że nie masz talentu, ale mówię, że nie ma co porównywać "panów"..... nawet na zasadzie kontrastu.
Jacek Mucha Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Ciekawe czy można wykorzystać wyraz 'pan' i nie narazić się na owo porównanie?
Sceptic Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 pan Głowa, pan Tadeusz, pan Jowialski... :D
Jaro Sław Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Nie mniej jednak stanowczo zauważam przeaczanie i niedocenianie roli pana Y a tak na poważnie, Pan Cogito mógł mieć różne dzieci..... Pan X zachował pozę, nie ma treści, ja preferuję takie, co mają treść, lub jej szukają, mniejsz o pozę... A pan Y robi swoje ... i komu historia przyzna rację? ;o)
Rekomendowane odpowiedzi