Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 świat się nam du si du sz a kopernikowe pragnienia zalewają miodem płuca
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dusi się, Adasiu... piękny wiersz... nawet nie obraz, a słowa...
Anna_Tusk-Bieńkowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ciekawa forma..i ta lepkość miodu w płucach...bardzo przekonała mnie że nie chcę astmy:)) pozdrówki
Strzyga_vel_Strzyga Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 koncept graficzny ok. Ale jak to niby ma być z tym kopernikiem-piernikiem, że wzruszyć peel/poeta chce? I że to takie słodkie tak wzruszać? Czy poczuwanie się do takiej władzy nie jest zbyt egoistyczne, zbyt wręcz megalomańskie? Czy nie chodzi raczej o doskonałe użycie języka?
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Radzę uważniej czytać. Adam
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie rozpoczął Pan kontemplację... - miło mi, naprawdę. Adam
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 lingwistyka? dusi - dusza... mój boże, płakać się chce. I nawet roz bicie na 2 literowe wersy i 2 wersowe strofy tego nie zmieni. Proponuję sonet: świat się nam d u si du sz a kopernikowe pragnienia zalewają miodem płuca
Rekomendowane odpowiedzi