Espena_Sway Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 dnia 23 czerwca 2006 roku, w Gliwicach odbędzie się Noc Poetów połączona z turniejem jednego wiersza. rozpoczęcie godzina 19 gość specjalny Ewa Lipska
Yasioo Zimiński Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 postaram się być. miałem jechac do Łodzi poznać jakiegoś orgowca, być może uda się w Gliwicach. pozdrawiam;)
Espena_Sway Opublikowano 23 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj Yasioo, to super :) więc mnie napewno poznasz :) a propos, kto jeszcze się wybiera ?
Tali Maciej Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 jak mi nic nie pokrzyżuje planów to przyjadę z kompanem, też kiedyś publikującym na orgu więc będzie w końcu okazja się poznać (-: pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) więc się cieszę również zdrówka
Espena_Sway Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, ja się nie cieszę :/ ciekawe skąd jesteś, jeśli masz tak blisko do Gliwic :> nigdy się nie chwalił
Espena_Sway Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może nie uwierzysz, ale z miasta :) może jestem naiwna, ale wierzę :)
Espena_Sway Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie, tyle że nie Dolnym a Górnym :P a planujesz odwiedzić :>
Olesia Apropos Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj Yasioo, to super :) więc mnie napewno poznasz :) a propos, kto jeszcze się wybiera ? Apropos? ja z miłą chęcią:D
Espena_Sway Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj Yasioo, to super :) więc mnie napewno poznasz :) a propos, kto jeszcze się wybiera ? Apropos? ja z miłą chęcią:D :D
Sceptic Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 nie, nie planuję, to niestety zbyt daleko
Espena_Sway Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szkoda, ale mam nadzieję, że kilka osób będzie :)
John_Maria_S. Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Gliwice fajne miasteczko. Mam rodzinę {żony} w Zabrzu i czsaem jestem na Górnym... Super ludzie, mało się takich spotyka teraż. Kapitalna, rodzinna atmosfera, niespotykana gdzie indziej...Nic dziwnego, że tutaj żyli Skrzekowie, Riedle czy inni bluesmeni. Taka atmosfera. Cudo!!! Zazdroszczę Gliwickich nocy...
Espena_Sway Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) jakie superlatywy
Bartosz_Cybula Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też zazdroszczę gliwickich nocy, a ze 30 takowych sam przeżyłem (niekoniecznie poetyckich) - jest co wspominać :) Co do spotkania - Karolino wiesz, że bardzo bym chciał, ale nie mogę - powody znasz :( Będę chociaż duchem.
Leszek Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 No, a mi to jako gliwiczaninowi chyba nie wypada nie być. Pozdrawiam wszystkich przyjezdnych i może jakąś wspólną org-ową kawkę w igloo na pięknym rynku wypijemy po?
Espena_Sway Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też zazdroszczę gliwickich nocy, a ze 30 takowych sam przeżyłem (niekoniecznie poetyckich) - jest co wspominać :) Co do spotkania - Karolino wiesz, że bardzo bym chciał, ale nie mogę - powody znasz :( Będę chociaż duchem. tak, Bartoszku, wiem, niestety nie wypali , ale mam pewien pomysł. chodzi mi maleńka alternatywa po głowie :P na gg wyjaśnię :P
Espena_Sway Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Leszku, oczywiście, jako mieszkaniec pięknego, śląskiego miasta musisz być :) co do kawki to dobry pomysł, pierwsze org-owe spotkanko w Gliwicach, kameralne grono :>
Dorma Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Czy to ta Ewa Lipska co pisała dla Turnaua? Jako, że jestem z Gdańska raczej nie przybędę, ale gdyby to było po 1 sierpnia to akurat byłabym w Zabrzu.. Szkoda
Rekomendowane odpowiedzi