Igor Vojski Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 zgwałcony przez świat wykorzystany a przecież miało być inaczej mama tak mówiła i w telewizji pan mówił że będzie lepiej że będzie gruba kreska i będzie lepiej a dziś jestem wyruchany wydymany niepotrzebny odrzucony wyniszczony przez życie boże dzięki ci za to
paper_doll Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 paaanie :D aleś mnie pan rozśmieszył :D
kyo Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 ja bym dal tytul "wydymany przez Balcerowicza" hehehe dobre!! Pozdrawiam
Jaro Sław Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 A ja jak zwykle widze sarkazm i odwołanie do "świadomości medialnej" takie analogiczne do tego do pop artu. Mama mówiła Telewizja mówiła Taki infantylizm, nawet, jeśli to niezamierzony zabieg literacki, to w tej formnie akurat mnie pasuje, jeśli zamierzony, to coś mówi o ewentualnych zamiłowaniach autora. Generalnie sarkazm..... Jakaś odmiana po tych "ochach i achach, o miłości i banalnych problemach wewnętrznych, coś społecznego i prawdziwego......
tobi_vail Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Naprawdę podoba mi się Pański styl pisania. Pozbawiony jest tej dumy i patosu, niebanalny i pozwalający na ironiczny uśmiech. Czekam na więcej.
jacek_sojan Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 histeryczna przesada; dosłowność zabija poezję - więc świat peela tylko zgwałcił, a Ty zostałeś zabójcą - sztuki; nie wiem - co gorsze; J.S.
Igor Vojski Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Jeśli już na początku zostałem zabójcą sztuki to myślę że mam pzed sobą wielka karierę :) pzdr
M._Krzywak Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świetna to będzie kariera, ale jednak nie debiutowałbym czymś takim...
emka r. Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 arcydziełem to może to nie jest, ale rozbawić na pewno umie, choć nie wiem, jaki był zamiar autora
Rekomendowane odpowiedzi