kall Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 hej ;) czy jest może ktoś tutaj - na tym forum - kto słucha Polskiego Radia TRÓJKI? bo mam sprawę do takich ;) otóż często można słyszeć tam pewną piosenkę... w swej treści ma fragment: 'powiedz mi, jak mam żyć' - taka dosyć szybka, śpiewana przez faceta. wiem, że mało konkretów, ale może ktoś się zorientuje o co chodzi. satysfakcjonuje mnie każdy trop ;) pozdrawiam kal. ............ w tytule miało być 'melomani' ;p
Jacek Mucha Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Słucham tylko Trójki. Od teraz, specjalnie dla Ciebie, słuchać będę uważniej. Kurcze!, nie przypominam sobie rzeczonego utworu. Musze popracować nad rozdzielnością uwagi!
kall Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 grrr. co do propozycji krwawej - muszę przesłuchać, ocenić czy to to ;) jacku - takież poświęcenie. dziękować dziękować ;p pozdrawiam kal.
Amras_Elensar Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 NIe wiem czy o to chodzi bo tekst troszke inny. Moim zdaniem chodzi ci o Penny Lane "Tak jak ja" Ja chciałbym być Być kimś kim nigdy nie był nikt inny Zatrzymać wiatr I cofnąć czas potem zacząć od nowa Bo każdy kto wie I dobrze mnie zna wie że lubię ryzyko Nie trace sił Nie trace tchu jestem wszędzie to wiesz Ref. Powiem Ci jak masz żyć Spróbuj sama polubić ten świat Tysiąc chwil przed sobą masz Każda z nich już należy do Ciebie Gdy morza szum Usłyszę znów będę wtedy szczęśliwy Popatrze w dal Przywołam marzenia z poprzednich lat I wiem że chcesz Podobnie jak ja dzielić się wspomnieniami Więc obudź się Inaczej będziesz bardzo żałował Ref. x2 Ref. x2
Agnes Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 też słucham tylko Trójki, choć tej piosenki akurat nie kojarzę, to życzę owocnych poszukiwań :)
mikołaj chrobochek Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 a ja nie słucham trójki. jak można tego słuchać?
Jacek Mucha Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Napisz dlaczego nie lubisz Trójki, a ja napiszę Ci jakiego radio słuchasz :) PS. Wciąż słucham.
kall Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 amras: jesteś wielki :) no, i tyle mam do powiedzenia. a co do radia 3... genialne, bo - w porównaniu z innymi stacjami - mało komercyjne. pozdrawiam kal.
Patryk_Nikodem Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 genialne to może było kiedyś a teraz to komercyjny syf. przynajmniej w dzień, wieczorami jeszcze można posłuchać. pozdrawiam
Agnes Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i w nocy :)))
Dorma Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja też słucham namiętnie Trójki. To super radio choć podobno jak mówią zrobiło się bardziej komercyjne. Kiedyś było inaczej, no ale 30 lat temu nie było mnie jeszcze na świecie, więc co ja mogę wiedzieć. Piosenkę kojarzę ale nie wiem co to za wykonawca..
Patryk_Nikodem Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie chodzi o to jakie było 30 czy 20 lat temu tylko o to jakie było jeszcze 2-3 lata temu. pozdrawiam
kall Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 oczywiście, wszystko teraz jest komercjne... ale jak się słucha zetki lub rmf fm to aż żal. te same disco-przeboje co 10 minut. monotonność. i non stop reklamy. a w trójce to przynajmniej coma leci od czasu do czasu. i em. gdyby nie ta rozgłośnia, wiele świetnych kawałków uszłoby niezauważonych.
Agnes Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "org" dwa - trzy lata temu też wyglądał troszkę inaczej :) może to my dziwaczejemy? :) eh, ale co do Trójki, nie mogę się nie zgodzić, jest gorzej, ale dobrze, że jest, mimo wszystko:)
Amras_Elensar Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Do usług;) A co do radia... uwielbiam:) A może jestem za młody żeby inaczej sądzić?
Dorma Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie chodzi o to jakie było 30 czy 20 lat temu tylko o to jakie było jeszcze 2-3 lata temu. pozdrawiam 2, 3 lata temu nie było moim zdaniem az tak żle. Ja tam lubię to radio. Jedyne co mnie czasem denerwuje to to, ze jak sie uwezmą na jakąś piosenke to mogą ją puszczać 50 razy dziennie. a tak kiedyś nie było. Ale za to redaktorzy nadrabiają. Uwielbiam wszystkich.. :)
Rekomendowane odpowiedzi