Tali Maciej Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 po e zje f a scynuje lutownicą z be tą alfą i omegą myślą trójwyMiarOWościĄ i uczynkiem elementarzuje od podstaw do ścięgien przez rozciętą strużkującą skórę na początku było słowo szło szkło po ręce wzdłuż żył a mi się wy lewa lewa treść
Anielica Śmierci Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Jakos do mnie nie dociera... I odrzuca. Za bardzo kojarzy mi się z PoKeMoNiAsTo-TRAwiaSTYmi tekstami niepanujących-nad-klawiaturą. I to nawiązanie do cięcia się... Nie. Pozz, A
Tali Maciej Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bez obawy panuję nad klawiaturą, takie wiersze zawsze są odrzucane, i dlatego staram się w nich ukryć tyle obrazów słownych i odniesień ile się da, jak ktoś posiedzi i wyłapie nie będzie narzekał dzięki za odwiedzinki i ślad pod wierszem pozdrawiam
Sanestis_Hombre Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Sam tytuł zachęca. Myślałem, że będą lubieżne treści, a tu nic z tych rzeczy i przyznam szczerze, że byłem nieco zawiedziony. Ale dostrzegłem później myślą mową i uczynkiem i tak sobie rozgryzałem kawałek po kawałku i doszedłem do wniosku, że jest to rewelacyjna łamigłówka słowna - taka naprawdę dobra poezja lingwistyczna. do ulubionych! salve!!!
Tali Maciej Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 dzięki wielkie miło gdy ukrtye obrazy są odnajdywane to znaczy że warto coś takiego pisać, choćby dla jednej osoby pozdrawiam świątecznie
Jacek Mucha Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Przekroczyłeś granicę 'badania' słów, które to 'badanie' uznaję za miłe dla oka i myśli :) Nie ma tu dla mnie tylko czystej zabawy słowem. Jest zalążęk słowotwórstwa To najbardziej mi przypadło:elementarzuje od podstaw do ścięgien przez rozciętą strużkującą skórę Trochę gryzą mnie duże litery w piątym wersie, wolałbym aby wiersz napisany był 'jedną techniką'... ale może być. Ogólnie od Muchy otrzymujesz: brawo za wiersz, ochrzan za jakiś ten tytuł dziwny. Pozdrawiam. I Świątecznych...
Tali Maciej Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 więc już tłumaczę duże litery, to zauważył już Sanestis Hombre w swoim komencie, a co do tytułu to daje on dwojaką możliwość podejścia do treści wiersza, przez co można odnaleźć kolejne ukryte obrazy za tymi poszdkowanymi słowami dzięki za odwiedziny pozdrawiam świątecznie
M._Krzywak Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 a ja już ten wiersz znam prawie na pamięc - hehehehehe - ale tak jak twierdziłem, twierdze dalej - dla każdego coś innego - kto nie lubi łamasów, to jego święte prao, bo tutaj konwencjonalna poetyka wymieka (chyba) Ja toże tak. Pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 taa koment w warsztacie w Skicowniku i doczekałem się w końcu tu pozdrawiam świątecznie
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Dla mnie straszne. Nie lubię takich wierszy. Te LiTerQi sĄ zArąBIste. Pozdro, Gaspar.
Tali Maciej Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 dzięki za wzgląd i ślad pod wierszem jak napisałem wcześniej takie próby literackie są często odrzucane pozdrawiam śwątecznie
Marian Koń Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. góra przkombinowana to " po e zje f " dla mnie w ogóle niezrozumiałe dół do bólu banalny nawet jako cytat czy jakaś parafraza czy co kolwiek innego jest tylko wyświechtanym banałem ale środek tak i owszem, nawet bardzo .... + pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 dobre i to, jak się chociaż kawałek podobał to też gitara pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Na Świeta nie muszę kupować żadnych łamigłówek, Twoja mi w oxfordzie zdrowo miesza, dobra, pozdrawiam, Stefan.
Ewa Rajska Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 no to pochwaliłam:) kurczę, dałeś zagadkę na Święta, ale obiecuję rozgryźć gdzieś między babeczką a mazurkiem:) myślą, mową i uczynkiem...najprostsze mamy za sobą, teraz czeka nas dalszy ciąg pracy:) ps. jest do tego jakaś instrukcja obsługi? pozdrawiam pisankowo! ER
Tali Maciej Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam również i wesołych (-:
Tali Maciej Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sam tytuł już daje dwojakie spojrzenie na tekst i wokół ytego wątku się trza kierować pozdrawiam i świata niech upłyną spokojnie rodzinnie
Ewa Rajska Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 no tyle to ja wiem:) tylko niech się tymi literkami nie przeje:) pozdrawiam ! ER
Ewa_Kos Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Jak się grzeszy marnie to tak jak zażywać rozkoszy. Może i w tym jest metoda? Moim skromnym zdaniem da się tu coś odczytać - gra słów dość ciekawa. Pozdrawiam świątecznie. EK
Tali Maciej Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witam Ewo dzięki za odwiedzinki i przy okazji wesołych(-:
Rekomendowane odpowiedzi