Ewa_Kos Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 nigdy już nie popełniaj błędów usuń kamienne kocie głowy wyprostuj i wygładź drogę na końcu zdania postaw kropkę z radością wywal za siebie poradnik jak zaciskać zęby z uśmiechem dotykaj mnie leciutko słowami nigdy nie przekręcaj znaczeń nie niszcz nie depcz tego co było bo to jest nie odejdziemy od siebie moda się i tak zmienia deszcz i śnieg bez zmian z nieba na ziemię jak zawsze jak co roku
zak stanisława Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ---------------- dobre! pozdrawiam i daj spokój w końcu He, cóż ci winien? he he
le_mal Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Ewciu lekki ,dobrze się czyta. Ja też bym też tak chciała,ale dobre rady nie zawsze skutkują, a czasem wcale,wiesz sama. pozdrawiam ciepło:)
EWA_SOCHA Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 "dotykaj mnie leciutko słowami" śliczne:))) Przyjemny wiersz. No i cóż, głowa do góry;)
jacek_sojan Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 "dobre rady" są bardzo dobre! :) J.S.
Rekomendowane odpowiedzi