Wiktor Desiczewski Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 odkryj zapisz zaprojektuj odlej w formę złóż i popraw sklej naprostuj spójrz podziwiaj włóż zapakuj podnieś postaw zmień coś przestaw usuń wprowadź patrz obserwuj przestań schowaj wyjmij okrąż testuj oblej zniszcz i wymyśl go od nowa
stanislawa zak Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 he, he Wiktorze, nawet samymi czasownikami można oddać emocje pozdrawiam misiem
Wiktor Desiczewski Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 trochę mnie ostatnio wena opuściła, więc tu raczej nie zaglądałem... dzisiaj popełniłem coś takiego... chciałem zrobić znowu jakieś coś eksperymentalnego ;p wyszło tak jak widać. nobla za to nie dostanę hehe ale przekazałem co chciałem hłe hłe dzięki za komentarz pzdr wiktor
stanislawa zak Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 od razu nobla, dobrze że nas rozweselasz,/ES
Wiktor Desiczewski Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 taki już jestem wesoły chłopak hehe :D
M._Krzywak Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 He, same dobroci :) Raz pamiętam chyba Eugen napisał podobny tekst - ale o wiele, wiele dłuższy. Ale taki - wydaje mi sie w sam raz. Plusik. Pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 ...ja też plusik za pomysł i wykonanie. Każdy pomysł wart uwagi...miły wiersz Pozdrawiam wiosennie. EK
Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i znów: "odkryj zapisz zaprojektuj odlej w formę złóż i popraw........ . . dażysz do doskonałości pozdrawiam Jacek
Wiktor Desiczewski Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 dziękuję wam wszystkim za pozytywy ;p nie chciałem tego wiersza robić za długiego, bo po jakimś czasie wszystkim pewnie by się znudziło takie czytanie czasowników... pzdr wiktor
Beenie M Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Szkoda niszczyć. Czyta się świetnie zważywszy, że można to odnieść niekoniecznie do kobiety, co sugeruje tytuł. Pozdrawiam serdecznie
Wiktor Desiczewski Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 też to właśnie zauważyłem... po którymś przeczytaniu, zinterpretowałem ten wiersz zupełnie inaczej... teraz trochę żałuje, że nazwałem go tak a nie inaczej, no ale zmienić się nie da już tytułu... pierwszy zamysł był taki, że to ma być o kobiecie i tak wyszło dziękuję za komentarz pzdr wiktor
Piast Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Pomysłowe nawet i wesołe, dobrze się czyta. Za pierwszym razem wydało mi się, że mówisz o pisaniu np. wiersza... hehehe, może być? A kto to wie, co poeta miał na myśli??? hehehe Chciałbym pozbyć się rzeczownika: " formę ", aby było full czasowników, więc może: " odlej formuj złóż i popraw " Ale to tak tylko ja... Pozdrawiam Piast
Wiktor Desiczewski Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 dzięki za komentarz, ale nie skorzystam, chyba z propozycji;p po pierwsze, że mi się podoba tak jak jest :D, a po drugie, że w tekście pojawia się nie raz moment bez czasownika a 3 razy, z czego raz na końcu, a tego zmienić już zupełnie nie mam zamiaru :) więc zostawiam jak jest pzdr wiktor
Espena_Sway Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Wiktorze, widzę jak zwykle kombinacje u Ciebie :). staram się odwiedzać Twoje teksty na bieżąco, bo zwykle wymyślasz coś ciekawego - jak powyżej :). szkoda tylko, że Ty czytałeś moje początkowe wierszyki a teraz to już nici :] pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Wiktor Desiczewski Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 wybacz, nie komentuję ostatnio wierszy nikomu. zresztą nawet rzadko tu bywam. jestem tu ostatnio gościem. jest to głównie spowodowane tym, że ostatnio mam mało czasu... za miesiąc czeka mnie matura, a nawet 6 matur hehe i muszę trochę nad tym siedzieć... i tak to już jest. dzięki za komentarz p.s. nie ma ktoś może informacji o motywie stołu w literaturze czy filmie :> pzdr wiktor
Rekomendowane odpowiedzi