stanislawa zak Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 wiosenny bukiet dla Eugena Poszłam do parku szukać pierwiosnków, a znalazłam rusałkę. Nie pytałam skąd tu ona - rusza się, łka? Gdzie stąpnie, gdzie spadnie jej łza, tam fiołek natychmiast zakwita. Wiesz? To była Wiosna! 25.03.06.
Ewa Rajska Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 no to ja tak jak w warztacie:) milutko, cieplutko, wiosennie, ślicznie:) (kończę słodzenie:) pozdrawiam serdecznie! ER
le_mal Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Stasiu sympatycznie. Widzę że na własną rękę szukasz pani wiosny. No cóż nie każdy na wiosną sobie zasłużył:)
Ewa_Kos Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Ja sobie zasłużyłam zobaczycie jutro mamy wiosnę prawdziwą;a ta rusałka? ona może nie wiedzieć w czym rzecz....ale ja tak mam i się mylę. Pozdrawiam wiosennie. EK
le_mal Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 U nas i tak nie ma wiosny. Ale Eugene ma;)
stanislawa zak Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Kosiku, Emalko, u nas w piaskownicy już dawno wiosna! przecież wiecie, pozdrawiam Was serdecznie
M._Krzywak Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 To Eugen znalazł rusałkę ? Ale szczęściarz, pewnie dlatego Go nie ma :) Fajniuśkie to to. Pozdrawiam.
stanislawa zak Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Michale może masz rację, może ją znalazł? pozdrawiam ciepło
Jacek_Suchowicz Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Ech szukasz wiosny i może szybciej znajdziesz rusa i łka o nic nie pyta rusałka chyba a nie kobita pozdrawiam Jacek
Eugen De Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to mi niespodzianka ! Rusałka, ruszałka... Pani Staszko, czy ja zasługuję na nią?! Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam.
jacek_sojan Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Stasiu, powiedz lepiej, jakiej pojemności i ilu procentowy był ten deszcz wiosenny, który skropił Twoje pióro; rusałki kochają wszystkich Jacków - to fakt oczywisty i wszystkim znany; ale one we łzach toną choć mają rybi ogon! Jacki je lubią z oczywistych powodów - bo lubi ryby! :) J.S.
stanislawa zak Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 jacku Suchowicz- krótko i zwieźle się rusa ta twoja rusałak - dzięki serdeczne Eugenie, jeszcze masz wątpliwości ? za zasługi na polu - ugorze mojej wersyfikacji! skromna ta rusałka w zieleni bajkowej, niesamowite ma zdolnosci dzięki za pomoc w warsztacie pozdrawiam ciepło Jacku Sojanie- ponieważ mieszkam blisko dużej wody,pływam łódką ,łowię oko-nie, więc ta rusałka- rozumiesz lubi pływać- he he dzięki za miły komentarz pozdrawiam wiosennym deszczem, bez procentów, chyba że oddech starego rusała!
Smok Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 no ładne, ale czemu z płaczu ta wiosna ;( to takie smutne trochę
stanislawa zak Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Smoczku, to łza radosci, że ptaki przyleciały, dziś tak skowronki dzwoniły, że na pewno zimę przegoniły pozdrawiam ciepło!
Rekomendowane odpowiedzi