macia miszka Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Pośrodku nocy krążą ćmy utkane w świetle księżyca.
Cassiel Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Zaćmiło mnie! Mrok, jak stąd do Konina. Pozdrawiam!
Ewa Rajska Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 tak minimalizujesz, że nie wiem, co właściwie jest tym mrokiem:)
kall Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 no tak. metafora jest. i? chyba nic. ale to i tak wiele jak na jedno zdanie ;) cóż. może warto zdradzić czytelnikowi o co tak naprawdę pannie chodziło. bo narazie ciężko wywnioskować coś konstruktywnego ;) pozdrawiam kal. ps. a mój nie-aż-tak-długi komentarz zmieściłby w sobie parę utworów twego formatu. :)
anastazja tel Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Gdyby tak podzielić na trzy wersy i jeszcze gdzieś dodać jedną sylabę to mogłoby się nadawać na haiku. Tu mi nijak nie pasuje. Pozdrawiam :-)
Sceptic Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 autorka powinna natychmiast odstawić closterkellera, nightwisha, batalion d'amour, moonlight i całą resztę mhocznych zespołów.
Rekomendowane odpowiedzi