Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Najprzód powiem że, przes szkołę nabawiłam się ,dyslekcji jak była ta orto cycóś to, nie byłam na lekcji dlatego ale to też tylko czasami pisze wiersze z błendami. szczerość mego serca najważniejsza a, reszta mniejsza po co??? te wisienki jadłeś mi z renki!!!! teraz z pestek zrobiły się Ości z zazdrości. widziałam ją z tobą ale żmija złość mi nie mija. Ojeju, chyba Cię troche zemdliło a,niech ta małpa posprzonta bo z niom to pewnie miłość. 23.02.2006. 1
Dora Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 No brawo Alicjo wygrana murowana ;)
stanislawa zak Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 małpa posprzonta tego pawiana z konta hehe, Qrcze aleś niegramotna, Ewa otwiera koktajl bar w swoim nowym burdeliku, tam kasy nabijesz bez liku! pozdrawiam Qrczakiem
M._Krzywak Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 tyle błędów i w takim dzale ! No nie, to czysta kpina, a na dyselekcje to każdy zwala. Klasyczny gniot !!!! (kurcze, mogę wsadzic złą recenzje pod Alicją i jeszcze będzie zadowolona...)
Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Oj bardzo zadowolona. Michaś, nie żałuj sobie :) A Panu Bezetowi, pogratuluję pomysłu. Nie ma to jak uczyć zabawą. Wchodzi do łepetynki, że hej! 1
M._Krzywak Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a to fakt. Konkurs jest super, wreszcie mozna bezkarnie napisac gniota :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Literufka Alu, popraw "z tobą" na z "tobom"
jasiu zły Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Ale to miałbyć konkurs na kiepski wiersz, a ten jest nawet zabawny...
Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Stefciu, ale ja tylko czasem piszę z błendami, a czasem nawet dobrze. Jasiu... no tak się namenczyłam, nie psój :) 1
Dora Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. konkursiku chyba już nie ma :(
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Jest Doros, zrehabilitowałem Bezeta, zairzyj na stronę główną do dyskusji.
Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 skąd wiesz Dora? 1
Dora Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :( Bo ja juz tak starałam się dla niego :(
Roman Bezet Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Błond! Stefanowi należało odpisać: Bo ja tylko czasami robiem błendy! :D Doceniam poświęcenie. [color=red]Q[/color] dyg b PS. Konkurs trwa do końca "miesiąca lutego", jak było zajawione! Stefan - Burczybrzucha - widział kto jak on tu dmucha? ;)
Espena_Sway Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 qrde, Alu zrobiłaś niezłą konkurencję, chyba wygrasz :) pozdrawiam Espena :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Wielkie dzięki Szefie! dziewczyny, ukłoniki dla Was :) 1
le_mal Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Ja już chiba nic nowego nie dopiszę,ale uśmiech całym pyskiem, od ucha do ucha!:)))))
Jacek_Suchowicz Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Alu! wiersz z humorkiem - takie lubię mówisz, że w szkole na lekcji nabawiłaś się dyslekcji a ucząc o ortografii zaraz dostaniesz dysgrafii gdy wtłaczanie wiedzy bez efektu grozi choroba dysintelektu wtedy nie pomoże Ci żaden sąd wywali z pracy miejscowy - óżont pozdrawiam Jacek
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Jacek do tablicy, dawaj coś do konkursu, bo przegrasz.
Rekomendowane odpowiedzi