Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 to jest moja praca i tyle wydatki lecą nie jestem taka droga niech pan kiedyś napisze wiersz o mnie i o innych takich pracujemy uczciwie jaka tam ubezpieczalnia chyba przed szczęściem rozbieraj się pan dzieciaki czekają
stanislawa zak Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 ale zmyłka, myślałam że to o córach Koryntu, a tu masz - kto to?
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Witaj Stasiu, dz za wizytkę, one były dwie.
Roman Bezet Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Nędza, Stefanie, nędza, z czymś takim nie masz konkursowych szans (i żadnego panie R.?) dyg b
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Deze Beze. Pozdrawiamy.
M._Krzywak Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 coś ta tematyka za bardzo, ten tego, no... Brakuje polotu i tych złotych myśli... Ale kibicuje dalej :) Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Dobrze, że gwizdów nie słyszę. Dz.
Rekomendowane odpowiedzi