Bartosz_Cybula Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 ... a czy ktokolwiek z was (nawet nie Was - i nie mówię tutaj do wszystkich, bo są osoby naprawdę wartościowe, które wedle życzenia mogę wymienić) zrobił coś żeby był ten poziom? Nie! Więc po co się drzecie, że kiedyś było lepiej, że coś tam i że się komentarz nie podoba itp., itd. Więc mówię zamiast zaśmiecać to forum to lepiej do pracy byście się wzięli. Albo jak macie za dużo energii to pobiegac sobie i ochłonąć. Aż się zdenerwowałem, dostanę zwału i kto za to odpowie? Pewnie ten poziom co go nie ma - albo nie chcecie go widzieć.
Piotr Sanocki Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Heh! Mam nadzieję, że Ci którzy nie chcieli moderatora (i jego decyzji) się zajmą tym forum. Ja Was pożegnam (jako moderator). Miłego wieczoru :) Pozdrawiam
Piotr Sanocki Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Nareszcie wolny!!! Koniec dyktatury i tyranii na poezja.org! Uff... oby się Wam poszczęściło ;)
Mea Liberta Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 raczej zacznijmy sobie grób kopać :|
Oscar Dziki Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 No i widzicie do czego doprowadziliście?
M._Krzywak Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 też się stąd wynosze, bo tutaj po prostu śmierdzi.
Eugen De Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Michale, nie tak nerwowo, napij się herbatki, poczytaj poranną gazetkę i wróć! Pozdrawiam.
Oscar Dziki Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 miesiac prosacu i na bank wroci jako lepszy czlowiek:)
M._Krzywak Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. boje się mafii...
Espena_Sway Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Dobra, to ja porzucam działalność na forum (wiem że mało to kogo,ale ...) z różnych względów. Żegnam wszystkich państwa bardzo serdecznie, może jak mnie nie będzie to rządany poziom wzrośnie. Papa wszystkim (a w szczególności niektórym) ;Pteż się stąd wynosze, bo tutaj po prostu śmierdzi. matko, wszyscy pouciekajcie, a forum umrze śmiercią naturalną. jestem tutaj od czerwca i szczerze mówiąc bardzo mi się tu podobało. do teraz, bo wszyscy zaczynają odstawiać szopki. niech jest jak jak było pół roku temu i finito :) zostańmy razem ...:P
jasiu zły Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 O ile pamiętam to jak pół roku temu przyszedłem na ten portal, to miał on opinię najbardziej skłóconego portalu poetyckiego, więc chyba wcale się nie zmieniło na gorsze :) Ja zostaje, na złość wszystkim.
M._Krzywak Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Ja też zostane, ale nie poetycko, zobaczymy co będzie sie działo. kłótnia to porządna rzecz, można oddzielic zjadliwego od głupiego :)
Bartosz_Cybula Opublikowano 7 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 a mi wcale nie chodzi o to, że jest tu źle mi się podoba tylko po co te awantury o byle co? jak dzieci.
Julia Zakochana Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 własnie... te kłótnie dobijają mi prawie nic nie przeszkadzało dopóki wszyscy nie zaczęli o tym tak trajkotac i sie kłócić
Klaudiusz Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no ja ukrywał nie będę że mnie to cieszy, co więcej myślę że wszystkim to wyjdzie na zdrowie ... byleby "zarząd" wytrwał w decyzji i nie zraził sie pierwszymi niepowodzeniami :) gratuluje pierwszej mądrej dezycji (ktokolwiek ją podjął :) )
Karol_Cioł Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Och Ty złośniku jeden !
Piotr Sanocki Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no ja ukrywał nie będę że mnie to cieszy, co więcej myślę że wszystkim to wyjdzie na zdrowie ... byleby "zarząd" wytrwał w decyzji i nie zraził sie pierwszymi niepowodzeniami :) gratuluje pierwszej mądrej dezycji (ktokolwiek ją podjął :) ) Możesz być pewien, że już więcej nie będę tutaj straszył (banami, czy regulaminem) i oby to wyszło na dobre, bo nowych moderatorów nie będzie. PS. W takim razie odblokowanie konta Klaudiusza nie było mądrą (dobrą) decyzją ;)
stanislawa zak Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Prawdziwa godność nie leży w tym, by się naśmiewać i odgrywać, ale w tym wszystkim twarz zachować,a tak naprawdę to forum misie, lubię spotykać się zaocznie- szkoda- z Wami, dużo się nauczyłam i nawet głupie dyskusje rozweselały moje nudne zycie pozdrawiam WAS serdecznie i obrażalskich i ob-rażonych o nieobrażonych! szable w dłoń- hehe!!!
Rekomendowane odpowiedzi