..szeptem_pisana.. Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 kilka dryfujących łez, a w mojej dłoni ukryte słowa wplecione szeptem we włosy zamrożone w dźwięki.. ..bo struny drżą samotnością.. a ja zataczam potokiem myśli koła w kałuży łez rozchylające się płatki minionego roku ..obserwuję.. i żal mi odcienia szarości który towarzyszył żal.. oddechu wyrzeżbionego smutkiem żal.. ciszy zawieszonej w powietrzu żal.. strumienia oszukańczych słów wypływających ze mnie ..i żal.. zapachu nocy i snów pozbieranych z łóżka pachnących zgryzotą i nieprzemyśleniem i tylko plamy na tęczówce wtulone w Tango Libido.. ścieżką uczuć..odeszły podeptane moim zapomnieniem..
..szeptem_pisana.. Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 ..i wcale nie jest mi źle.. :).. ..serdecznie pozdrawiam..:)
..szeptem_pisana.. Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 ..jejQ..a przecież i ja nie chciałam być tak odebraną.. :(.. ..ech.. ..a że złośliwa..?..hmm.. Qrcze..urodziłam się chyba już taka.. ;):]
Sceptic Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 słabieńki wiersz, oj slabieńki. Syndrom kropek zdradza krtókość twej przygody z poezją...
czarny kapucynek Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fakt, moze troche duzo kropeczek. ciekawe, jak by tutaj zamiast kropek wygladaly akapity. jednak szanuje, ladnie. smutny... ale prawdziwy. pozdrawiam;)
Rekomendowane odpowiedzi