Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

z-biegłam

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Faktycznie właśnie o tę dwoistość chodzi. :-)
Wymieniona dwoistość albo jak kto woli dwuznaczność występuje w pozostałych wersach też (myślałam, że widać od razu)
Nad tytułem się jeszcze zastanowię. "Zbiec" wszak można z więzienia (np. związku) a biec można do kogoś lub czegoś np. następnej pułapki albo w końcu spokojnej przystani. ;-)

Dzięki za komentarz! pozdrawiam serdecznie!
Asia

No ja bym chciała tak długoterminowo ale coś mi się te ścieżki losu plączą i czy ja wiem czy taki absztyfikant bedzie w stanie wytrzymać maraton? A jak słabowity jakiś się trafi?
Te chłopy to teraz takie jakieś wymizerowane (również psychiczne) a tu siłę do ŻYCIA trza mieć ;-)
hihi pozdrawiam z uśmiechem! :-)
Asia

Olesiu kiedy ja tak się często zamykam w jednym zdaniu... no i jakoś nie rozciągam, może z czasem przyjdzie...
Co do edytowania jestem za przywróceniem tej opcji, o mało co bym zrobiła błąd w imieniu i inne też, trza potem czytać po 5 razy ...noooo
Pozdrówka serdeczne!
Asia

Hmmm faktycznie, jak by tu zmienić? Czy jak wrzucę "na dłuższych" będzie lepiej czy na jedno wychodzi? Jestem w tym zielona ...niestety!
pozdr.

Ja bym wolał na dłuzszych, ale też zielony niestety :)

hmmm to może ktoś inny, bardziej "dojrzały" się odezwie i nasza zieloność zostanie chwilowo podkolorowana :-)
uśmiechy!