Miłka Maj Opublikowano 30 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 inaczej piękna nadal w jego oczach ono rączką przysłoni obawy. za chwilę tata zbudzi go twoja zasługa wspólna puenta
M._Krzywak Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 a ja wiem o czym jest treśc :) Podpisuje sie pod tym z uśmiechem. Bardzo ładne. Pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 a ja napiszę śliczna MINIATURKA hie hie pozdrowienia dla demonicznej tancerki
Kirke szalona Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Bardzo lubię miniaturki. Ta jest świetna! W tak niewielu słowach ważna treść plus mnóstwo ciepła... Zabieram ze sobą! Pozdrawiam serdecznie! Asia
Księżycowa Łza Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Wspólna puenta :) Ładnie :))
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 czytam kilka razy i jednak nie bardzo... szkoda mi trochę, bo może nie dostrzegłem czegoś naprawdę świetnego. pozdrawiam /Arek
Miłka Maj Opublikowano 31 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 I cóż ja mogę, drogi Arku, może tatą jeszcze nie jesteś; Tak czy inaczej dzięki Wam serdeczne za słówko / demonicznej?-jeszcze nie ujrzałeś demona, Maćku, ha,ha/ i odwiedziny; pozdrawiam już kuchennie/ V.
Arena Solweig Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Nic więcej dodać! miniatura-gigant treści. Pozd. ciepło Arena
Miłka Maj Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Arenko, Michale, dzięki za odwiedziny i miłe słowa/pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi