Anna_M. Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 wieczorem oto jestem //aż kusi by dodać że kolejnym// owinięta czarną ciszą //staff kiedyś tak chciał uważaj czego chcesz// nie ucałuję dnia na pożegnanie chociaż dniem jest siódmym //nic nie męczy jak niedziela kiedy rano otworzyłam oczy ujrzałam przeogromną niedzielę elastyczną na moje 23 lata// od tylu miesięcy nie usłyszałam "kochanie" //chyba jestem z tego dumna nie wierzyliście że umiem być sama// uczę się chodzić jeść i czytać //bo zrobiły mi sie odciski od teorii// ... mi zawsze ku pomocy...
Julia Valentine Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 wstawiłabym zamiast "//" kursywę, jakoś tak wydaje mi się tu bardziej pasować - ogólnie trochę tego wszystkiego dużo i łatwo się pogubić; trochę nie brzmi mi chciał/chcesz i to na końcach wersów (choć może to być celowe, jeśli tak - przepraszam) i potem znów masz niedziela/niedzielę - te powtórzenia, jeśli nie są napisane z namysłem, lepiej wyrzucić; wycięłabym też bo --> wydaje mi się, ze bez niego nic się nie traci, a brzmi lepiej; całość, wg mnie, nie najgorsza pozdrawiam serdecznie
M._Krzywak Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 pomijając te dziwne znaki, to naprawdę bardzo ładny wiersz. i ten Staff w kontekście, mniam :) pozdrawiam.
Anna_M. Opublikowano 30 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. powtórzenia sa celowe, więc na razie zostaną kursywa wchodzi w grę, więc zapewne poprawię dziękuję Ci, ze przeczytałaś i pozdrawiam
Anna_M. Opublikowano 30 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to aż takie dziwne te znaki:)? pewnie zmienię na kursywę, albo nawias, muszę się zastanowić; dzięki za wizytę, pozdr.
Zielony promyczek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Ciekawy wiersz, podoba mi się, choć pisany niezwyczajnie i przez to trochę trudno się czyta. Ale to nie umniejsza jego wartości.
Anna_M. Opublikowano 30 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Ci.
51fu Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Chociaż lubię // (np. przy pozdrowieniach ;), to źle ono tu wygląda. Pochylenie wyszłoby na lepsze. Muszę przyznać, że czytałem dużo lepsze Twoje wiersze. Tutaj dość sucha wyznaniowość, prawie żadnego pola do interpretacji, żadnej roboty dla mnie. Szkoda. Czekam na mocniejsze uderzenie. Pozdrawiam serdecznie. // 51
Anna_M. Opublikowano 30 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pochylę tego tekstu nie bronię, bo mi go bronić nie można bo jest inny więc niech sam się broni albo nie broni dziękuję bardzo pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi