Waldemar Talar Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Pożadanie to pierwsze danie miłości więc go nie ukrywam oddaje się jego fantazji pozwalając mu eksplodowac tak by moja ukochana zawsze pragneła pełnego uczuc i wzniosłosci spotkania z nim byśmy razem go smakowali.
Yasioo Zimiński Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 zbyt oczywiste, zbyt dosłowne
Japoński Wachlarz Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Mnie pomysł się podoba. Koncepcja też, ale wykonanie słabsze. Nie podoba mi się powtórzenie zwrotu o "daniu zwanym miłością". Pozdrawiam serdecznie!!!
M._Krzywak Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 rażący błąd ort. Ja rozumiem błędy w komentarzach, ale nie w wierszu. Poprawic. Ale nie wracam już - nie moja tematyka. Pozdrawiam.
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Waldku, ja pożądanie skojarzyłabym raczej z głodem, pragnieniem, apetytem... Pozdrawiam :)
Ona_Kot Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 no, słabiutko niestety /i jeszcze częściowy (co gorsza) zanik polskich znaków/ pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 "Pożadanie to pierwsze danie miłości" całkowicie dobry pomysł - mała kolacyjka we dwoje "więc go nie ukrywam oddaje się jego fantazji" jeśli np. podana kaczaka z jabłkiem i warzywnymi przyprawami - super "pozwalając mu eksplodowac tak by moja ukochana zawsze pragneła pełnego uczuc i wzniosłosci" najlepsza przyżądzona samemu, wzniosłości doda dobre wino półwytawne albo czysta w dobrym gatunku wódeczka oraz blask świec (oczywiście alkohol w ilościach umiarkowanych) - istna eksplozja smaków i uczuć "spotkania z nim byśmy razem go smakowali" przepraszam za dygresję: ale trzeba być ostatnim ...... aby jeść samemu. Oczywiście wspólne konsumowanie - najlepiej smakuje jedzenie palcami no bo kto by się męczył nożem i widelcem. A potem palce lizać i nie tylko......(miejsce na erotyzm) Miłej zabawy ps. nie koniecznie musi być kaczka, można w zależności od portfela kupić eksluzywniejszy drób pozdrawiam Jacek
Eugen De Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Polecam ci mój erotyk "Upozowana- sytuacja inspirująca". Pozdrawiam i przepraszam za nieskromnośc.
Yasioo Zimiński Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szkoda słów
Jakub Sajkowski Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 No słabo. Dosłowność zabiła poezję. Pozdr.
Julia Zakochana Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 nie podoba mi się za dosłowne : /
Rekomendowane odpowiedzi