Janusz Ronaldinho Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 przestraszyłem się dziś rano patrząc w lustro snem pijany gdy brzęczało dodą w radiu teraz może być już pewna że na pewno nie chcę jej że nie jestem jakimś księciem nawet serca są aż dwa i tylko jeden umysł prawdziwy poety z elitarnej elity elit tylko bezcześci imię ukochane frywolnie rozciąga swój plastik dla fanów post disco polo już dosyć niezmiennie śnię o pani dorocie herbatyzującej w arkowym kubku w towarzystwie cienia mnie
Marek Hipnotyzer Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 ech.... cóż za dosłowność
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 końcówka świetna, Tadziku.
Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 czy ten plastic to jest zapinany na góziczki zapinki rzepy i czy łatwo rozpinalny bo jak na tasiemki to trudniej i nudniej ale może być trudno
Janusz Ronaldinho Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 nie znacie się kompletnie na prawdziwej poezji
Eugen De Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Jakies "dodowate nieszczęście"?(nie mylić z "Zezowtym szczęściem") Na jakiej zasadzie dobiera się tutaj wiersze do "Z" ? Ja bym tego wiersza tutaj nie wpuścił....
Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szanowny Panie, na poezji zna się tylko czytelnik, piszący najmniej.
Janusz Ronaldinho Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja bym takich komentarzy nie wpuścił
Michał_Zawadowski Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 znowu ta pani dorota? błe
Janusz Ronaldinho Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sie nie podoba? to mam dla pana dwie propozycje, wystarczy jak pan wybierze jedną z nich: 1) won do garów 2) won do obierania ziemniaków
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 jej . znowu czytam o Dodzie . ilez jeszcze panie Ronaldihno :> umowic sie i po sprawie :) a wiersz nie jest jak dla mnie wyjatkowy tylko ot tak niby banalnie a nie cenzuralnie . a na powaznie to lipa jak to mlodziez mawia ;-) pozdrawiam serdecznie:>
Kris o Poranku Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Doda to pseudo Doroty właśnie czyżby należało doszukiwać sie tutaj jakiegoś podtekstu może erotycznego , być może ta plastikowa lalunia pobudza zbytnio Twoją wyobraźnie jedno co mi sie chce zrobić po przeczytaniu tego wierszyka to tylko jęknoąć ojej !! kop
Regina Misztela Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 wzruszyłam się imię ukochane, sen pijany, cienia mnie już dosyć;) kapito? dosyć:) pozdrawiam fanka Dody;> Reginka
Rekomendowane odpowiedzi