stanislawa zak Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 młodzi mają tyle na głowie chociażby włosów czasem świecą przykładowo - łysiną stare kobiety mają swoje zmarszczki w nich noce nieprzespane codzienne zmęczenie zgodę na odejście na dalszy plan różaniec i słowa gdzieś z głębi czasu jakby tylko wieczność odmawia lekceważenia o życie wśród żywych ale to przecież mało ważne skoro Oblubieniec jest coraz bliżej to miłość która wie że najpiękniejsze w życiu rodzi się gdy umieramy dla siebie
Tomasz_Biela Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 widzę tutaj miejscowe "mojości" miło że pracowałaś nad nim jeszcze i miło że już się pojawił nie będę pisał że się wyśmienicie podoba bo ty o tym wiesz ;] bywaj
stanislawa zak Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 tak Tomku i za to ci dzięki- ta wieczność jest twoja!zresztą wiesz! pa
M._Krzywak Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 czyli wiecznośc dla p. Tomka a dla mnie ? Bardzo, bardzo tak. Pozdrawiam
piernik Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Wszystko git, droga Stasiu, ale bez Oblubienca. Jak dla mnie nie pasuje. Swietnie. bye bye
Ewa_Kos Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Pamiętam i już wtedy mi się podobał.Po zmianach plusów przybyło.Mnie osobiście Oblubieniec nie przeszkadza, może temu że ''wiekowa'' jestem? Pozdrawiam Cię Stasiu cieplutko.(+++) HEK
jacek_sojan Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Tooo! się pięknie czyta, i mądrze się czyta, dooobra poezja! jak chleb.
stanislawa zak Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Michale wieczność dla Tomka?dla ciebie dobre słowo,odrzucone jak chleb Jacka Jacku, tobie wdzięczność za naprowadzenie! Ewuś, dzięki, raczej pół...do ćwierci he he!pa Pierniczku, nigdy nie lubisz słowa oblubieniec, czy tego co sie znim kojarzy? ale wiem motyw religijny ci przeszkadza, ale uważam że on musi tu być,bo w tym cała rzecz. pozdrawiam czytających!
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Droga Pani Limerykowo, pesymistyczne, dobre.
Espena_Sway Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Stasiu, widzę zmiany od warsztatu, ale dobrze jest. podoba się plusowo całość :) pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Jejciu, jakie to ładne słowo ten "Oblubieniec" Tylko jakieś takie niedwudziestopierwszowieczne :P Ale podoba się jak niewiemco :) Pozdrawiam Stasieńko!
piernik Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Chwila! Bynajmniej nie chodzi o motyw religijny, bron Boze! Po prostu, jak na moj gust, to slowo i to znaczenie nie pasuje do pozostalych. Psuje cala strukture. Ale i tak Cie lubie:) bye
nefertari Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 zaczytałam się. ładnie skomponowany wiersz. jeśli mi nie dasz po łapkach pozwolę sobie na komentarz w poniższym stylu: młodzi mają tyle na głowie - chociażby włosów stare kobiety noszą swoje zmarszczki w nich nieprzespane noce codzienne zmęczenie zgodę na odejście w dalszy plan niezgorzej:) różaniec i słowa gdzieś z głębi czasu jakby tylko wieczność odmawiała lekceważenia życia wśród żywych ale to przecież mało ważne skoro Oblubieniec jest coraz bliżej to miłość która wie że najpiękniejsze rodzi się gdy umieramy dla siebie
Lady_Supay Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Stasiu, w warsztacie mi się podobał, ale tu jeszcze bardziej. Pozdrawiam ciepło
stanislawa zak Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Stefanie teraż już wiem skąd pana znam! he he- dzięki Espeno! dzięki żeś przyszła w gości, co prawda nie uczta ale zawsze! Alicjo! mnie też ten Oblubieniec jakoś tak się spodobał i niech sobie ... Pierniczku, psuje - mówisz, ale ja tak lubię to słowo! Nefertari, zgadzam sie ze wszystkim niech będzie 3 wersja,podziękiować za cierpliwość! pa! Alert, dawno Cię nie było, miło ze zagościłaś Pa do zobaczenia- mam nadzieję!-(CHyba) Lady miło że jesteś! dzie wuszko oj dawno w limerykach sie nie bawiłam z tobą,pa1 dziękuję Wam mili moi za dobre słowa i odwiedziny!
Faust Fryc Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 a mnie się podoba z Oblubieńcem :] kurde... no .. bardzo .... super :] hehe :] peace !!
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Podoba mi się. Temat raczej omijany, Ty podjęłaś wyzwanie i poradziłaś sobie dobrze. pozdrawiam /Aruś
Rekomendowane odpowiedzi