Pan_Fei Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 lubię uciekać w moje smutne życie po pięćdziesiątce czasem na dwoje gdy nie mam więcej rzeczy do zrobienia czegoś na brak rutyny szukam w toalecie publicznej bo lustra nie patrzą gdy rżnę i wiem jak boli gdy chcesz umyć ręce a woda wciąż zimna
Tomasz_Biela Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 witaj ! długodystansowy przerywniku ;) miło że coś wrzuciłeś jak zwykle piszesz po swojemu i to bardzo dobrze bywaj
Pan_Fei Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za odwiedziny, co do nieobecności, no cóż… Chciałbym częściej, ale studia skutecznie wyszczuplają mój wolny czas, jak już coś skrobnę to z taką a nie inną częstotliwością, niestety. Również pozdrawiam Fei
M._Krzywak Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 nieszablonowe, pesymistyczne, prawdziwe aż do bólu. I o to chodzi ! Ja na tak. Pozdrawiam.
Ona_Kot Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 najprościej będzie, jak pokażę, gdzie mam zastrzeżenia, otóż - widzę to trochę inaczej:lubię uciekać w moje smutne życie po pięćdziesiątce czasem na dwoje gdy nie mam więcej rzeczy do zrobienia czegoś na brak rutyny szukam w toalecie publicznej bo lustra nie patrzą gdy rżnę i wiem jak boli gdy chcesz umyć ręce a woda wciąż zimna --> tak czyta się lepiej, przynajmniej mi i chciałabym, jeśli można, aby coś zrobić z frazą: moje zmutne życie po pięćdziesiątce - jakaś jest wnerwiająca :) poza tym dobry kawałek, pozdrawiam
Pan_Fei Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kłaniam się niziutko, dzięki za odwiedziny i komentarz Fei
Pan_Fei Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz rację co do wersyfikacji przy "rżnięciu", na początku chciałem aby to jedno słowo było na początku (ze względów czysto estetycznych), ale teraz widzę, że niezbyt ciekawa ta estetyka, więc zmieniam. Wersyfikacja w pierwszej strofie nie jest przypadkowa, więc tutaj nie kombinuję. Co do fragmentu ze smutnym życiem po pięćdziesiątce, podoba mi się koncepcja wiekowo/litrażowa, chciałem, żeby było prosto, jeśli więcej osób ponarzeka to przemyślę Twoją propozycję. Dziękuję za odwiedziny i uwagi. Pozdrawiam serdecznie Fei
Dariusz Sokołowski Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Odstaje od dzisiejszej normy. Ogólnie chwyta. Nie wiem jeszcze za co. Ale na pewno zabolało. I dobrze. Bo tak trzeba. Mie się widzi. Jak najbardziej. Pozdrawiam.
Pan_Fei Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za odwiedziny i komentarz, wcześniej Cię tutaj nie widziałem, więc wdzięczność tym większa. Pozdrawiam serdecznie Fei
Tali Maciej Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 fajnie było przeczytać po przerwie, i forma utrzymana widać że to jak z jazdą na rowerze... nisko się kłaniam i pozdrawiam
Pan_Fei Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki wielkie za wizytę i połechtanie próżności ;) Niestety, mimo, że bardzo bym chciał, jestem zmuszony ograniczać swoje wizyty na orgu (o pisaniu wierszy nie wspominając). Pozdrawiam, Fei
Pan_Fei Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to ja też, bez zbędnego gadania tylko się ukłonię, dzięki. :) Serdeczności Fei
jacek_sojan Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 intrygujące to : "rżnę.."; lubię czasowniki, bo przynajmniej coś się dzieje, a dekadencja ma coraz ostrzejszą konkurencję! pozdrawiam po pięćdziesiątce - J.S.
Pan_Fei Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po pięćdziesiątce na łebka ma się rozumieć? ;P pozdr. Fei
Messalin_Nagietka Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 przeciągi przeżywam ale pięćdziesiątki jeszcze nie z ukłonikiem i pozdrówką MN
Rekomendowane odpowiedzi